Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray'a transfer olmak isteyen yerliler sözlesmesini feshederse buyurup gelebilirler

malum ffp var yerli oyuncu lazim yedege

Benimle ayni fikirdemisiniz bilmiyorum, ama bu ligte Galatasaray yalniz kaldı/kalıyor. Takimlarla aramiz kötü.

Ne kadar kirli dolap cevirselerde beşiktaşın fenerin daha cok dostu var. Anadolu kulupleri oyuncularini daha cok bu takimlara yonlendiriyor. Bunun ucunda sadece para yoktur diye dusunuyorum.

Herseyi kitabina gore yaptığımız/yapmaya calistigimiz halde biz niye yalniz kaldik sizce

----------muslera------------
??? luyindama marcao saracchi
--------???---????-----------
???--------???----------???
---------falcao-------------
ilk 11 kurmak yerine hala rotasyon oyuncusu peşindeyiz...

Benimle ayni fikirdemisiniz bilmiyorum, ama bu ligte Galatasaray yalniz kaldı/kalıyor. Takimlarla aramiz kötü.

Ne kadar kirli dolap cevirselerde beşiktaşın fenerin daha cok dostu var. Anadolu kulupleri oyuncularini daha cok bu takimlara yonlendiriyor. Bunun ucunda sadece para yoktur diye dusunuyorum.

Herseyi kitabina gore yaptığımız/yapmaya calistigimiz halde biz niye yalniz kaldik sizce
Çünkü doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Abdür hep fazla para verdigi icin bizi yolmaya calisiyorlar.

Bence Belhanda ve Feghouli gitmiyorlarsa yapacak bir sey yok. En iyi sekilde kullanmak lazim diye düsünüyorum.

Muslera
Omar - Luyi - Marcao - Sarrachi
Donk - Belhanda
Feghouli - Emre A. - Emre K.
Falcao

veya

Emre K - Feghouli - Babel
Falcao

Bu tarz. Su an en iyi 11 böyle dir herhalde.

Yazilan isimlere bak Fatih Ozturk, Adil Demirbag, Aytac, Koray Gunter

tenor.gif

Bu arkadas da guney amerikayi izleyen biri ts dogru transfer yapiyor gene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt