- 27 Ocak 2010
- 59.663
- 31.192
- 3.523
Izledim basgan Cok elestiri alan bi filmdir ama bulbulu oldurmek romanini temel aldigi icin bile cok severim. Dusunce olarak muthis filmdi. Izlandanin miydi o bilmiyordum amaBokeh'i izlemişsindir.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izledim basgan Cok elestiri alan bi filmdir ama bulbulu oldurmek romanini temel aldigi icin bile cok severim. Dusunce olarak muthis filmdi. Izlandanin miydi o bilmiyordum amaBokeh'i izlemişsindir.?
ligin ilk maçı muhtemel 11i:
fatih
Linnes-ahmet-marcao-saracchi
Donk
Belhanda-akbaba
Feghouli-falcao-arda
İzlanda diye biliyorum.Izledim basgan Cok elestiri alan bi filmdir ama bulbulu oldurmek romanini temel aldigi icin bile cok severim. Dusunce olarak muthis filmdi. Izlandanin miydi o bilmiyordum ama
https://filmakinesi.net/gorunmeyen-misafir-2016-izle-fm1.html abi 2 gün önce izledim çok beğendim. Pişman olmazsın.Osman Film öner. Başlığı öksüz bıraktın kaç zamandır.![]()
Hemen bakalım.https://filmakinesi.net/gorunmeyen-misafir-2016-izle-fm1.html abi 2 gün önce izledim çok beğendim. Pişman olmazsın.
Çok seversin çok.Hemen bakalım.
Çünkü doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Benimle ayni fikirdemisiniz bilmiyorum, ama bu ligte Galatasaray yalniz kaldı/kalıyor. Takimlarla aramiz kötü.
Ne kadar kirli dolap cevirselerde beşiktaşın fenerin daha cok dostu var. Anadolu kulupleri oyuncularini daha cok bu takimlara yonlendiriyor. Bunun ucunda sadece para yoktur diye dusunuyorum.
Herseyi kitabina gore yaptığımız/yapmaya calistigimiz halde biz niye yalniz kaldik sizce
Abdür hep fazla para verdigi icin bizi yolmaya calisiyorlar.Benimle ayni fikirdemisiniz bilmiyorum, ama bu ligte Galatasaray yalniz kaldı/kalıyor. Takimlarla aramiz kötü.
Ne kadar kirli dolap cevirselerde beşiktaşın fenerin daha cok dostu var. Anadolu kulupleri oyuncularini daha cok bu takimlara yonlendiriyor. Bunun ucunda sadece para yoktur diye dusunuyorum.
Herseyi kitabina gore yaptığımız/yapmaya calistigimiz halde biz niye yalniz kaldik sizce
İsyanına +1000 vererek katılıyorum renktaş. Rezilliğin ötesi cidden. Şu anda ilk 11 için minimum dört transfer açıklamış olmamız gerekirken en prime transferimiz Emre Kılınç. Şaka gibi.Yazilan isimlere bak Fatih Ozturk, Adil Demirbag, Aytac, Koray Gunter
![]()