Fatih Dursun
Aslan Üye
Stoperlerden birini satmak farz oldu sanirsam.Yoksa Belhanda ve Feghouli satisini beklemek transfer yapmak icin hayalcilik olur sanki
O zaman Bjk şampi diyebilir miyiz üstadım?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
İzlemediğimi nerden biliyorsun kardeşim?
yönetimin ne yaptığı belli değil ki, millet burada hvlu atınca oyuncu arastirmaya giriyor biz lig bitiyor tatil bitiyor sonra hocadan liste alıyoruz.Bizim başkanda ilgimiz var dedi.Herneyse ilgimiz yoksada eyvallah bu konuda sözlerimi geri alıyorum.
Ama mensah değil bir başkası bu hatalar yapılıyor.
Aytac-Donk
Feguli-Arda-Emre
Cagne
Kalite epey arttı.
Hasan hüseyin, Aytaç ve Musa Çağıranı alıp ortasaha transferini kapatalım
Sakat tabi ki. Lemina da kadromuzda lakin o da sakat.olumsuz yorumlardan kaçınarak ceza riskinden kurtulan rengimin üst düzey kadro mimarisi
falcao nerde reis
İzlemiştir aga adam hollanda 2de oynadı. İddiacılar izler o ligleriAdamın profesyonel maci yok premier lig 2de sadece 1 (yazıyla bir) maça çıkmış o maçı da babası bile izlememiştir zaten..
Pres manyağı yapar bu ortasahaAytaç - Taylan - Ömer![]()
![]()
![]()
Stoperlerden birini satmak farz oldu sanirsam.Yoksa Belhanda ve Feghouli satisini beklemek transfer yapmak icin hayalcilik olur sanki
İzlemiştir aga adam hollanda 2de oynadı. İddiacılar izler o ligleri
Sakat tabi ki. Lemina da kadromuzda lakin o da sakat.
Shakhtar Donetsk’in Fenerbahçe’den Allahyar’a ilgisi var. Shakhtar, Allahyar’ı satın alma opsiyonuyla kiralayıp ikinci takımı Zorya Luhansk’ta oynatmayı planlıyor.
Allahyar 7 PTT 1. Lig macina cikti.
Ali Koc kara parayla oyuncu satmiyorsa ben birsey bilmiyorum.
Luiz Gustavo‘da 7 Mio € reddedildi.
10 Mio € istemek.
Vedat Muriqi‚da 16 Mio € reddedildi.
20 Mio € istemek.
Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci: Selmani ve Murat Elkatmış Fenerbahçe'ye transfer olabilir. İki isim için de Fenerbahçe ile görüşüyoruz.
Ins rengim keske 50 atsa.falcao bu sene çok atacak gibi
kralarda ile iyi bir ikili olacaklar sanki