GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 196

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
196/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim başkanda ilgimiz var dedi.Herneyse ilgimiz yoksada eyvallah bu konuda sözlerimi geri alıyorum.

Ama mensah değil bir başkası bu hatalar yapılıyor.
yönetimin ne yaptığı belli değil ki, millet burada hvlu atınca oyuncu arastirmaya giriyor biz lig bitiyor tatil bitiyor sonra hocadan liste alıyoruz.
Hayır hocadan niye liste aliyoruz , alınca elindeki liste sırayla geliyor işte her sene ayni pist var niye boşa zaman kaybı yaşıyoruz gecen esnek listeden sirayla git ilgilen. Gelen oyuncuların ikisi 4 sene önce bu kapıdan dönmüş adamlar.

Scout ekibi yenilenmelidir bizde takimin eksikleri kabak gibi ortada orta saha kompleks kiralık, oyuncu profilleri belli e kardeşim serinin 10 yaş gencii 500 bin-1 milyona bul işte. Veya tutan oyuncu profili belli ndiayeyi aldın satın git avrupaya Norveçte, Litvanyada falan ayni kalibrede 300 bine oyuncu vardır elbet.
Hepsini geçtim yahu geçen sene belhanda kadar katkı veren bulamayınca diğer gonderemedik bu adamı.
Dünyada evander, marcondes gibi safi yetenek 10 numaralar vardı.

Transferlerin kampa yetismemesini eleştirmek tabi ki normal lakin gecen sezon gelen hamlelerden sonra ilk konusulan ligde hangi haftada şampiyonluğu garantiledigimiz ve S.Liginde C.Finali gecebilecekmiyiz iken düştüğümüz hal ortada.
Sahaya çıkmadan kimseyi eleştirmek işini bırakalı bayagi oldu gecen sezonda Adem bize bunun doğru olmadığını bir daha kanıtladı...

Shakhtar Donetsk’in Fenerbahçe’den Allahyar’a ilgisi var. Shakhtar, Allahyar’ı satın alma opsiyonuyla kiralayıp ikinci takımı Zorya Luhansk’ta oynatmayı planlıyor.

Allahyar 7 PTT 1. Lig macina cikti.

Ali Koc kara parayla oyuncu satmiyorsa ben birsey bilmiyorum.

Luiz Gustavo‘da 7 Mio € reddedildi.
10 Mio € istemek.

Vedat Muriqi‚da 16 Mio € reddedildi.
20 Mio € istemek.

Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci: Selmani ve Murat Elkatmış Fenerbahçe'ye transfer olabilir. İki isim için de Fenerbahçe ile görüşüyoruz.

Biz 1 Oyuncu bile satamiyoruz!
Adamlar Transfer üstüne Transfer yapiyo.

Fenerbahçe Loic Remy için resmi teklif yaptı. • 2 yıllık sözleşme

Fenerbahçe Diego Perotti ile anlaşmaya vardı.

Erol Bulut, Enner Valencia’nın transfer edilmesini istedi.

Fenerbahçe’ye Marko Livaja önerildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri