Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
Scout ekibi varken Mensah'in pesinden gidiyorsan yorum yok konusursam cok agir konusurum
FenerliBunun beşiktaşlı olduğu belliydi.daha lig devam ederken mensahı tinercilere vereceğini belli ediyordu.
Bunu diyen taraftarin takimina alinan son 4 merkez orta saha
Fernando
Seri
Lemina
Nzonzi
Ya arkadas gercekten yonetim orta saha almamis olur bugune kadar anlarim da sen bu yukaridaki 4 oyuncu kalitesinde Turk takimlarinda orta saha gordun mu hic??
Bizden kaynakli bişey değil ki. Bizinkiler herkese haddinden fazla centilmence yaklaşıyor.rize ve alanya başkanı fanatik fenerli kayseri başkabı tinerci çıktı.ve bunlarin hepsini kukla gibi yönetiyor kuşlarNerdeyse tüm Anadolu takımları bize düşman olmuş gibi. Geçen yıl Vedat'ı bize satmayıp fb ye satan Rize, bu yıl denilen doğruysa Kayseri. Önce bu sorunları çözmek gerekiyor ama tabi bu yönetimin umru değildir.
Polonyali Bilal Kisa'ya benziyor
Adam gibi bi yönetici olsa gider a.madrid tarafına gidip bu işe çomak sokar. Tinerci başkanları peşkeş çekmiş resmen mensahı
Kim dedi. Attığı eski tweet de tinerci esintileri varFenerli
Kim dedi. Attığı eski tweet de tinerci esintileri var
Bu zamana kadar bu kadar bariz derecede bize kinli ve rakip takımlara kendı oyuncularını vermeye dünden razı Anadolu takımlarıyla karşılaşmamıştık. Bu sorun yönetimseldir bana göre kesinlikle.Bizden kaynakli bişey değil ki. Bizinkiler herkese haddinden fazla centilmence yaklaşıyor.rize ve alanya başkanı fanatik fenerli kayseri başkabı tinerci çıktı.ve bunlarin hepsini kukla gibi yönetiyor kuşlar
Bu hesabi takip edenler var mi ne kadar guvenilir
DENİZLER ALTINDA 20BİN MENSAH
geldi mi
Bu Berna karısı resmen Hasan Kartalın ruh ikiziymiş de haberimiz yokmuş.
Yakında ikisi evlenirse şaşırmam. Sonra evlerinde romantik şekilde sabah akşam Galatasarayı çekiştirirler.

spor yapiyorum
Bu durum bence tamamen ali koç projesi. Fatih hoca zaten geçen sezon başı profesyonel kötülük derken bunları kastetti. Konya maçı olayında anında birleşen bildiri çetesi bunu kanıtladı zaten. kOÇ un galatasaray üstüne çok kirli planları var.hangi futbolcuya talip olsak karşımıza çıkmaları bu yüzden.diğer başkanların çoğu da bunun kuklasıBu zamana kadar bu kadar bariz derecede bize kinli ve rakip takımlara kendı oyuncularını vermeye dünden razı Anadolu takımlarıyla karşılaşmamıştık. Bu sorun yönetimseldir bana göre kesinlikle.