GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 212

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
212/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri transferini tebrik etmiştim onu ayırayım. Daha önce forvet satıp forvetsiz sezona başladık. Hatta bir dönem daha başlayacakken Diagne'ye servet gömdük. Orta saha satıp eksik orta saha devreye başladık. 2018 Ocak ayında gördük. Bu sezon Mert Hakan ve Mensah rakiplerinde, kasalardan bonservis için toplam 500.000 çıkmış. Biz hala almamız gereken 3 orta sahayı almamışız. Şimdi elimizdeki tüm parayla transferin son günü maliyetli kiralamalara girsek takdir mi etcez?

Bunu diyen taraftarin takimina alinan son 4 merkez orta saha

Fernando
Seri
Lemina
Nzonzi

Ya arkadas gercekten yonetim orta saha almamis olur bugune kadar anlarim da sen bu yukaridaki 4 oyuncu kalitesinde Turk takimlarinda orta saha gordun mu hic??

Nerdeyse tüm Anadolu takımları bize düşman olmuş gibi. Geçen yıl Vedat'ı bize satmayıp fb ye satan Rize, bu yıl denilen doğruysa Kayseri. Önce bu sorunları çözmek gerekiyor ama tabi bu yönetimin umru değildir.
Bizden kaynakli bişey değil ki. Bizinkiler herkese haddinden fazla centilmence yaklaşıyor.rize ve alanya başkanı fanatik fenerli kayseri başkabı tinerci çıktı.ve bunlarin hepsini kukla gibi yönetiyor kuşlar

EZORXUBWoAAUefe

Diomande'yi Luyindama formulu ile al, yanina Arda'yi koy, 6 numara pozisyonuna da Melo, Fernando profilinde 6 numara, cayini demle bak keyfine

Bizden kaynakli bişey değil ki. Bizinkiler herkese haddinden fazla centilmence yaklaşıyor.rize ve alanya başkanı fanatik fenerli kayseri başkabı tinerci çıktı.ve bunlarin hepsini kukla gibi yönetiyor kuşlar
Bu zamana kadar bu kadar bariz derecede bize kinli ve rakip takımlara kendı oyuncularını vermeye dünden razı Anadolu takımlarıyla karşılaşmamıştık. Bu sorun yönetimseldir bana göre kesinlikle.

Bu yönetimin transfer ekibi açık ara en başarısız ekip menajer gelip siz bana komisyon verin ben size şunu getireyim demedikçe anamızın liginden bile topçu alamıyoruz azcık iş bilseler 3 milyon euroya mensah kaan ayhan mert hakan kamptaydı belhanda feghouliyi 10 milyona satmış takıma gelecek 2 orta saha bir kanadı konuşuyoduk

Bu zamana kadar bu kadar bariz derecede bize kinli ve rakip takımlara kendı oyuncularını vermeye dünden razı Anadolu takımlarıyla karşılaşmamıştık. Bu sorun yönetimseldir bana göre kesinlikle.
Bu durum bence tamamen ali koç projesi. Fatih hoca zaten geçen sezon başı profesyonel kötülük derken bunları kastetti. Konya maçı olayında anında birleşen bildiri çetesi bunu kanıtladı zaten. kOÇ un galatasaray üstüne çok kirli planları var.hangi futbolcuya talip olsak karşımıza çıkmaları bu yüzden.diğer başkanların çoğu da bunun kuklası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt