GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 242

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
632,4K
Sayfa
242/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-Lemina seri emreakbaba
2-Atiba mensah ndaye
3-Gustavo ozan mhy

Karşılaştırırsak
İkinciyi tercih ederdim. Üçüncü çok defansif birincide çok zayıf ortasahada bana göre.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Serinin icerisinde oldugu hic bir uclu rakiple mucadele edemez seriyi rakibe verip ndiaye yi bize koyalim net hepsini ezeriz top kapacak pres yapacak enerji katacak adam lazim ndiayenin hirsi temposu bile yeterli

Nzonzi asla kotu oyuncu degil bolgesinde iyi oyuncu onune iki tane dribling yapan kosan 8 koy nzonzi altin gibi isildar sen yanina lemina seri koyarsan uc oyuncunda 15 m2 icerisinde oynar ceza sahasina girmezler mac sikisir kalir kanattada babel feghouli gibi duragan adamlar olunca o takim hucum edemez

ilk gonderilen adamin nzonzi olmasida ayri bi felaket o gun nzonzi yi tutup seriyi kovsaydik simdi 6 numaramiz vardi iki tanrle 8 kovalardik nzonzi ye haksizlik edildi

Nzonzi asla kotu oyuncu degil bolgesinde iyi oyuncu onune iki tane dribling yapan kosan 8 koy nzonzi altin gibi isildar sen yanina lemina seri koyarsan uc oyuncunda 15 m2 icerisinde oynar ceza sahasina girmezler mac sikisir kalir kanattada babel feghouli gibi duragan adamlar olunca o takim hucum edemez

ilk gonderilen adamin nzonzi olmasida ayri bi felaket o gun nzonzi yi tutup seriyi kovsaydik simdi 6 numaramiz vardi iki tanrle 8 kovalardik nzonzi ye haksizlik edildi

Kesinlikle katılıyorum ahtapot gibi adamdı söküp alıyordu topu ama önündeki 4 lü yanlış formasyon adamı günah keçisi yaptı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt