İsmail İşler
Kırmızı Üye
gitti resmi açıklandıKaan gitti mi sassaulo ya?
gitti resmi açıklandıKaan gitti mi sassaulo ya?
Ne diyim ki bedavaya kaçırdık adamı...gitti resmi açıklandı
Serinin icerisinde oldugu hic bir uclu rakiple mucadele edemez seriyi rakibe verip ndiaye yi bize koyalim net hepsini ezeriz top kapacak pres yapacak enerji katacak adam lazim ndiayenin hirsi temposu bile yeterli1-Lemina seri emreakbaba
2-Atiba mensah ndaye
3-Gustavo ozan mhy
Karşılaştırırsak
İkinciyi tercih ederdim. Üçüncü çok defansif birincide çok zayıf ortasahada bana göre.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3.sü nasıl defansif bir sezonda 20 gole direk katkı veren 3 lü1-Lemina seri emreakbaba
2-Atiba mensah ndaye
3-Gustavo ozan mhy
Karşılaştırırsak
İkinciyi tercih ederdim. Üçüncü çok defansif birincide çok zayıf ortasahada bana göre.

1-Lemina seri emreakbaba
2-Atiba mensah ndaye
3-Gustavo ozan mhy
Karşılaştırırsak
1-Lemina seri emreakbaba
2-Atiba mensah ndaye
3-Gustavo ozan mhy
Karşılaştırırsak
Nzonzi asla kotu oyuncu degil bolgesinde iyi oyuncu onune iki tane dribling yapan kosan 8 koy nzonzi altin gibi isildar sen yanina lemina seri koyarsan uc oyuncunda 15 m2 icerisinde oynar ceza sahasina girmezler mac sikisir kalir kanattada babel feghouli gibi duragan adamlar olunca o takim hucum edemez
ilk gonderilen adamin nzonzi olmasida ayri bi felaket o gun nzonzi yi tutup seriyi kovsaydik simdi 6 numaramiz vardi iki tanrle 8 kovalardik nzonzi ye haksizlik edildi
Hazir bir Lemina fark yaratir ama fazla para verilmemeli. Gelecekse hemen gelmeli yine lig basladiktan sonra gelecekse gerek yok.
Hazir bir Lemina fark yaratir ama fazla para verilmemeli. Gelecekse hemen gelmeli yine lig basladiktan sonra gelecekse gerek yok.