Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Belhanda ile ilgili mevzuyu ilk 15 Temmuz'da yapmıştı. Bir aydan fazla süre geçmiş hiç değişiklik yok. Kadroda düşünüyoruz deyip blöf yapmak, menajere para yedirip sattırmak, paf takıma yollamak falan hiç aksiyon almamışız enteresan geliyor.

İşimiz zor açıkçası kime kizacagimizi bile şaşırdık ama.ben şahsen yalı çocuğuna kızmıyorum paran varsa çözüm de vardır bukadar net.

@Doğukan Tevfik Meriç @Adem Akdoğan

Güzel bir hesaplama olmuş, yapanın eline sağlık ama ben şu sızıntı ile öğrenme kısmını anlamıyorum. Ortada KAP gibi bir durum varken hayır o KAP bildirimi doğru değil, gerçekte ödenen ücretler şunlar şunlardır demenin de en az KAP kadar sağlam olacak bir kaynağı olması gerekiyor bence. Futbolcunun, kulübün ya da manajerin sözleşme yükümlülüklerini KAP harici bir durum varsa ortaya çıkartması haricinde hangi kaynağa nasıl, neden güveneceğiz?
Falcao'nun maaşı konusunda mesela NEF'in katkısı olduğunu biliyoruz, açıklandı bu durum. Maaşının bir kısmını ve bonusları NEF ödeyecek denmişti. Şimdi kulübe gideri 8 milyon Euro deniyor. Neye dayanarak bunu diyorlar?

Dernek mevzusunda da konu şu galiba; Başkan adaylarımızdan birisinin zamanında şöyle sözleri vardı:

Tehlikeli Matematik! - Ali Fatinoğlu

Bu hesaplamaları sızıntılarla, muhabirlerin sözlerine göre yapmak bana pek doğru gelmiyor. Yönetimin de bir şekilde en kısa sürede kulüp içinde konuşlan bu konuları açıklığa kavuşturması şart.

Bu arada bu bonus mevzusunda da bizim yönetimin daha önce de açıklaması olmuştu bonusları kaldıracaklarına dair. KAP bildirimlerinde bonus gizliyor diyenler de yukarıda dediğim gibi KAP kadar sağlam bir kaynak sunmak zorunda değiller mi? Yukarıda yapılan hesaplamalar, söylenenler doğrudur yanlıştır demiyorum ama iki türlü de güçlü bir kaynak gerektirdiğini düşünüyorum. "Bunlar vardır yazmamışlar" demek için Arda'nın o sözleşmesini eline alıp bakın bu kulüp yönetimi bu sözleşmede yazan şu şu bonus ödemelerini KAP açıklamasına bildirmemiş diyebilmek gerekiyor bence. Aksi bir durumda şu söylenenlerin hepsi kaynaksız havada asılı kalacak söylemlerden öteye gitmez. Gerçeklik payı varsa da en geç yeni gelecek yönetim ile birlikte öğreneceğiz. O süreç gelene kadar da sağda solda muhabirlerin "sızdırdığı" sayıları baz alıp KAP bildirimini şeffaf, dürüst yapmıyoruz demek doğru değil. Basında geçen bu aslında şunun maaşı şu kadarmış, şu oyuncunun da şu kadar bonusları varmış gibi söylemleri yapan Galatasaray muhabirlerinin de çoğunun aslında Galatasaraylı bile olmadığını unutmamak gerek. Borsada işlem görüyoruz, yatırımcıyı bilgilendiriyoruz. KAP bu demek zaten. Bahsedildiği gibi uçuk farkların gizlenmesi öyle kolay değildir diye düşünüyorum.

Bu da bonuslar ile ilgili olan açıklama:

Ekli dosyayı görüntüle 89720
Güzel yazmışsınız hocam ama bonusları kaldıracağızı ilk geldiklerinde dediler ve bunun yanında birçok proje sözü verdiler hangisini tuttular ki bonus sözüne inanalım. Zaten çoğu menajer de bonussuz sözleşmeyi kabul etmez. Kap kısmına gelince falcaoyu açıklamadık, diagne için kasımpaşaya verilecek olan bonusu açıklamadık, emre taşdemirin maaşını bile açıklamadık her ne kadar az olsa bile demek ki bazı şeyleri yazmadan da yapabiliyorlar. Benim demeye çalıştığım mali olarak sanılan kadar başarılı değiller ve ülkedeki tüm kulüpler dahil biz de tehlikeli noktadayız. Mali durumlara çok dikkat etmek gerekiyor.

Dalga mı geçiyor nesi iyi?

Kadro o kadar berbat bir kadro degil, yani o kadar da degil ama ORTA SAHA bombos sorun orada.

Lemina - Moder

Belhanda fesih, onun yerine bir isim ve bir kanat geldigi zaman yine guclu kadro

Moder
Lemina
(Transfer)
(Transfer)
Kalu

Bu sene son umarim
parasından vazgeçtim. belhandanın maaşı neyse sms kampanyası yapsınlar 1 saatte toplar taraftar o parayı. kadro dışı bırakıp 1 sezon toprak sahada koştursunlar yeter bize. sözleşme bitince de kelle belhandayı evlendirip arabistana yollayalım. taşlayarak recmetsinler

Belhanda ile ilgili mevzuyu ilk 15 Temmuz'da yapmıştı. Bir aydan fazla süre geçmiş hiç değişiklik yok. Kadroda düşünüyoruz deyip blöf yapmak, menajere para yedirip sattırmak, paf takıma yollamak falan hiç aksiyon almamışız enteresan geliyor.

Bir insan bu kadar aç gözlü iğrenç olamaz yav. Kaç yıl forma giymişsin. 2 şampiyonluğun var. Milyonlar kazanmış ve kazandıklarını da gram haketmemişsin hala para için türlü türlü pislik peşindesin. Buna vereceğimiz 4 milyonla batmayız yollamayalım gereken bütün pislikleri biz yapalım buna.

Birisi de şuna desin ki hangi 10 numara iyiymiş de yedeği varmış hangi bek iyiymiş de yedeği varmış?

Kadro o kadar berbat bir kadro degil, yani o kadar da degil ama ORTA SAHA bombos sorun orada.

Lemina - Moder

Belhanda fesih, onun yerine bir isim ve bir kanat geldigi zaman yine guclu kadro
Olmayacak duaya amin diyoruz. 2-3 senedir aynı söylemleri görüyoruz sürekli. Takımda çalım atacak şut atacak skor yükünü çekecek takımı yönlendirecek adamlar yok aga nesi iyi. 1 değil 2 kanat, 2 değil 3 ortasaha lazım. Sol beke alternatif yok, stoperlere alternatif yok nesi iyi bu kadronun? Herkes 11e bakıp yine kadromuz iyi havaları atıyor. Geçen sene şampiyonluk gittiyse bunun 1. sebebi yedek kalitesizliğidir

Gurrpegi sezon bittiginden baya hirsliydi ve yönetimi baya elestirmisti.

Son 2-3 haftada birden baya yalaka mode'una girdi herif.

Olmayacak duaya amin diyoruz. 2-3 senedir aynı söylemleri görüyoruz sürekli. Takımda çalım atacak şut atacak skor yükünü çekecek takımı yönlendirecek adamlar yok aga nesi iyi. 1 değil 2 kanat, 2 değil 3 ortasaha lazım. Sol beke alternatif yok, stoperlere alternatif yok nesi iyi bu kadronun? Herkes 11e bakıp yine kadromuz iyi havaları atıyor. Geçen sene şampiyonluk gittiyse bunun 1. sebebi yedek kalitesizliğidir

Rizeli otobus soforune transferin basina getirirsin, ancak bukadar.

Geçen sene 6. olmuş takımın orta sahası nasıl hala aynı durabiliyor aklım almıyor
Gören de 34 maçı da aynı kadro oynadı sanacak ha. Takım üst üste kazanırken burada herkes o orta sahanın dilosuydu.

Manu Lonjon tweeti görünce modum 100den 5'e falan düşüyor. Bir tane güzel haber ver be kel adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt