- 2 Temmuz 2011
- 140.182
- 60.262
- 5.628
bu enner valenciayı bize kitlemeye calısıyodu menajerler bi ara.son dönem sönük performnsı herhalde,ne oldu da düştü bu kadar?sakat mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
puan cezası ile kalmaması gerekirBaris Sungur
Ismail Yüksek
Mert Hakan Yandaş
Caner Erkin
Gökhan Gönül
Filip Novak
Mame Baba Thiam
Jose Sosa
Sinan Gümüş
Nazim Sangaré
Enner Valencia
Malang Sarr
Loic Remy
Bunlar kimseyi satmiyor ama surekli aliyor? Hayirdir TFF ne bokuma yariyor? 64 milyon euro olan maas butceleri 18 milyona inmesi gerekirken, bu gidisle 80 milyonu bulacak. Normalde puan cezasi verilmeli lig baslamadan once. Bekliyorum.
Kim takip edecek abi ? bizim başkan konuşuyo konuşuyo sonra onlar bizim anamız babamız dedemiz diyo başarılar diliyo konuyu kapatiyoBunların takipçisi olması lazım yönetimin.
Herifler lay lay lom havasında kimseyi takmıyor.
Pisliklerini meydana dökmek lazım
Daha hakem hatalarında yönetimin çıkıp 1 tane sert açıklaması olmamış bunu da takip edecek güçleri yokBunların takipçisi olması lazım yönetimin.
Herifler lay lay lom havasında kimseyi takmıyor.
Pisliklerini meydana dökmek lazım
Kesinlikle katılıyorum ama bunu kim nasıl becericek ?acıkcası fener gibi tabakhaneye bok yetiştirmek yerine ,saraya güzel ve genç çiçekler almak daha cezbedici..moder gibi,kamil gibi,kalu gibi,keita gibi.
Kesinlikle katılıyorum ama bunu kim nasıl becericek ?
elalem transferlerini bitirdi, bizimkiler bos orta sahayla sezona girecek.
artik türkiye'de sampiyonu %100 transfer sezonlari belirliyor.