Emre Yildiz
Kırmızı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 1.190
- 1.131
- 1.563
Joe Hart Karagümrük haberinden sonra Beinsportsa güvenen kalmamıştır umarım adamların hayatı kolpa A sporu geçtiler bu konuda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polonya AsSport = BeinsportLigin resmi yayıncı kuruluşu nasıl transferde bu kadar hata yapar mesela Sky haber yaptığında o kesindir iki sene öncede bize Milik'i falan getiriyorlardı bu kadar ciddiyetsizlik olmaz.
Harcama limiti tff'nin açıklamasına göre uefa ile beraber aldıkları karar değil mi? nasıl kafalarına göre kaldıracaklar?
Bunu abartmamak lazım.Kimsenin şikecilerin transferlerini övdüğü yok.Bir kaç kişi bunu yaptı diye böyle yorumlara gerek yok.
Fenerin aldığı oyunculardan sadece canerin alınmasını isterdim.Yoksa genel anlamda iyi transfer dönemi geçirdiklerini düşünmüyorum.Fakat gökhaan ve caner ikilisi futbollarının dışında hırslarıylada çok faydası olacak. O yüzden caneri kesinlikle almalıydık.Mesela sosayı biz alsak yönetimi çok ciddi eleştirirdim.
yahu bizim başımızda birazcık işi bilen yöneticiler olsa mhy,caner,mensah şu an bizde olurdu..
hepsini geçtim bunlar olmadı diyelim yemin ederim bunlardan daha iyi kadro kurma ihtimalimiz her zaman fazla. Ama bunu değerlendiremiyoruz.Örnek lerma tazrı adamlar bu şikecilere mümkün değil gelmez.Ama bizim ne olursa olsun alma ihtimalimiz var.
Bir tek seneye yabancı sayısı düşücek.O yüzden yerli oyuncu anlamında ne olursa olsun bizden öndeler.Bunu es geçmemek lazım.
Aslında antalyalı nazımı falan düşünebiliriz.Bu yerli oyuncu kıtlığında mantıklı olabilir.Çünkü defans bölgesine yerli koymak şart.
iyi bitane bişey söylenmediki.bizle ilgili haber yok,feneri ve sacmalıklarını eleştiriyoruz mecburForumda 80% fener konusuluyo cok yazik gercekten mesajlari okurken migdem bulandi
ortada yorum yapabilecegimiz haber olsa yaparizForumda 80% fener konusuluyo cok yazik gercekten mesajlari okurken migdem bulandi
Katılıyorum ama bu limitleri kaldırma olayının biraz zor gerçekleşeceğini düşünüyorum yine de.Kurallara uyan ülke olsak fener kume duserdi bu sene puan cezası fılan alırdı. Bugun var yarın fener istediği için yok olur limit. Uymayan biz olsak neler olacağını biliyoruz.
yapilacak 4 doğru hamle lige vura vura şampiyon edecek seni.
bir kanat
iki orta saha
bir sağlam kondisyoner
forvette diagne bile şov yazar bu sene.
ne yayınlamıslarkatar çocuğu hain Peinsport utanmıyon mu lan kolpa haber yayınlamağa ?