Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumcular Linnes'e Tolga'ya takmış lan ahahaha biraz öyle özet şeklinde baktım da. Bu medya algısı gerçekten çok enteresan bişey. Tudor takımın en büyük sorunu diyorum herşeyi geçtim bugün Selçuk 2 haftalık idmanla oynadı falan gibi bişeyler dedi. Bu gösteriyor ki Selçuk'tan herifin beklentisi var. Bana hiçbir antrenörlük emaresi göstermedi, kondisyoner olarak kalabilir. Maçın en etkili oyuncusunu çıkarma gibi bir hastalığı var adamın bugün de tam Gomis hareketlendi pat diye adamı çıkardı. Televizyondaki yorumcu Güntekin Onay mıydı bilmiyorum da herif bile galatasaray Gomis'e top taşıyamıyor dedi ikide bir. Öne top taşıyamıyoruz sen forveti değiştirsen ne olacak, Tudor değişik şekillerde kendine güldürüyor artık.

adama kadronun en büyük yildizi ve oyuncusu hakkinda soru soruluyo
Adam masadan kalkiyor
Sıfatına tukureyim be adam

Maçın ikinci yarısını izleyebildim. Gördüğüm kadarı ile;

Muslera: Her zaman ki Muslera. Önündeki çöpler yüzünden bu kadar oluyor.
Linnes: Adamın kapasitesi belli. Daha fazlasını beklemeyiz. Yine de iyiydi.
Maicon: Konuşmak için çok erken ama yanında Ahmet gibi biri varken suç atmak ne kadar doğru bilmiyorum.
Ahmet: Golde bariz hatası var. Adama gel de geç dedi. Maicon'un da onun da tam 3 kere adama müdahale yapma şansı varken yapmadılar.
Carole: Belki de en kötü maçlarından biriydi. Anca saçmaladı. Maalesef Carole ile gitmeyecek bu iş.

Selçuk: Tipik Selçuk. Kıçını kaldıracak da pas atacak da biz göreceğiz.
Tolga: Yine beyinsizliği üstündeydi. Bu adamı hücuma yakın oynattığımız her maç kafayı sıyırırız. Bunu ortada tutacaksın ileriye gelme diyeceksin.
Yasin: Aynı beyinsizlik yine bundaydı. Saçma sapan ortalar, şutlar var. Kendini takımın Bruma'sı sanıyor herhalde.
Sinan: Konuşacak bir şey yok. Kendisini en çok destekleyenlerdenim ama bu hareketleri takıma ihanet. Çok gitmek istiyorsa gönderin u21'e aklı başına gelsin.
Rodriguez: Bir beyinsiz de bu. Hiçbir ekstrası yok bu adama 4.5 mil verdik. Kafası kesik tavuk gibi koşsa başka bir şeye yaramasa. Bari Tudor'un kafası çalışsa da bunu sağ bek falan denese. Rotasyon oyuncusu olsun. Hücuma falan getirmeyin bunu.

Gomis: İlk maç için diyecek bir şey yok. Besleyen adam yoktu.
Eren: Bu da aynı şekilde beslenmeyince geziniyor. Ama önüne gelen topu kaleye sokması lazımken eline çarptırdı. Bununla da olmaz tüm sezon.

Ciddi anlamda üzüldüğüm son maç Galatasaray 1-2 Kayseripor maçıydı.

Ne yapsalar ne etseler boş.

Eee neyin nöbetini tutuyoruz? Avrupadan elenmiş başında tudor-dursun olan takıma kim gelir ki?

orda maicon diyorlar da daha cok ahmetin hatasi var kosu yapmasini bilmiyor.
maicon kapatiyor oda hamel yapmali.
Aynen ben maçı kapatmıştım 86 dk da falan şimdi 2. golü izledim

Bence o gol Ahmet'e yazar

Karşısında ki oyuncu zaten hızlı Maicon birde pozisyon başında acaba arkaya kaçan biri var mıdır diye bakarken oyuncu maicon'u haşat ediyor.
Bir de o tarz çalımlarda adamın başı döner bir kere yedin mi dönmesi zordur orada o pozisyonu Ahmet kurtarmalıydı o daha basit yemiş çalımı.
Hatası var doğru ama gole giderken Ahmet'in orada o çalımı yememesi gerekirdi. Zaten Ahmet'in en kötü özelliği çok çabuk çalım yiyor. Rakipler fake yaptığı anda hemen yiyor o hareketi bu özelliği yüzünden bile Galatasaray'da sırıtır.

Maicon iki tane kötü bek ve o goldeki hatalı Ahmet'le oynuyor, önünde de 2 tane rezil orta saha

Böyle bir kurguda her stoper çok kötü gözükebilir. Ben Maicon'u bu maçla gömmem biraz daha izlemek gerekir.

Son zamanlarda o kadar üzüldük ki hiç bir maçı birbirinden ayırmıyorum hepsi çocuklarım gibi:asd22:

Ujfalusi şu takımdaki linnes ve carole arasında 1 maç oynasa ertesi maç emekliliğe ayrılır futbolu bırakırdı

Var ya arkadas cenk gonenin gitmesi bile kayıp artik su takimda

150620141822205587904.webp

Kop gel be hocam. Yarım kalan bir işimiz var.

Aynen ben maçı kapatmıştım 86 dk da falan şimdi 2. golü izledim

Bence o gol Ahmet'e yazar

Karşısında ki oyuncu zaten hızlı Maicon birde pozisyon başında acaba arkaya kaçan biri var mıdır diye bakarken oyuncu maicon'u haşat ediyor.
Bir de o tarz çalımlarda adamın başı döner bir kere yedin mi dönmesi zordur orada o pozisyonu Ahmet kurtarmalıydı o daha basit yemiş çalımı.
Hatası var doğru ama gole giderken Ahmet'in orada o çalımı yememesi gerekirdi. Zaten Ahmet'in en kötü özelliği çok çabuk çalım yiyor. Rakipler fake yaptığı anda hemen yiyor o hareketi bu özelliği yüzünden bile Galatasaray'da sırıtır.

Maicon iki tane kötü bek ve o goldeki hatalı Ahmet'le oynuyor, önünde de 2 tane rezil orta saha

Böyle bir kurguda her stoper çok kötü gözükebilir. Ben Maicon'u bu maçla gömmem biraz daha izlemek gerekir.
ilk golde maicon iyi görünmüyor ama orda yine sol bek hiyarligi.
öyle beklerin olursa her zaman kötü görünürsün hele carole gibi bekin oldumu.

Maicon'a bugün özellikle dikkat ettim ben, o adam bugün sakattı. Bir rahatsızlığı vardı yani topsuz alanda çogu zaman sekiyordu

gecenlerde bir tane velet vardi
ölümüne maiconu savunup ben yillardir portonun maclarini izliyorum diyordu
o arkadas hala burada mi

tudora donmedim hatta tudora sirtimi donmek uzereyim. mactan sonra sneijder lafini duyunca tuymesi yakismadi en azindan verecek bir cevabin olsun. ve de 1 haftaya sneijderin takimda olma ihtimali tudorun takimda olma ihtimalinden yuksek.
Ben Tudor'u destekliyordum önceden ama maç sonrası konuşmaları hiç olmadı

GS hocası böyle konuşmaz

Hala en büyük sorunu kadro olarak görüyorum ama Tudor daha çok fırın ekmek yemesi lazım

Fatih Terim taktisyen değil ama Adam yönetimi ve motivasyon konusunda 1 numara onun ekmeğini yedi

Tudor'da adam yönetimi 0. Bu olmadığı sürece bir şey yapamaz. Belki bunu öğrenir sonra ama başka takımda öğrensin artık

Tespitleri,teşhisleri bence doğruydu gitse bile o iz üzerinden gitmek gerek.
Ama tespit yapmakla bu işin olmadığını Önder Özen'de görmüştük

Bir de antrenman temposu artıyor diye hocayı bence yiyen oyuncu grubu onları da isveçten istanbul'a kadar sopayla kovalamak gerekir

Şartlar ne olursa olsun bu karaktersiz oyuncu grubu dağıtılmalı.
Kesinlikle Leşçuk İnan unutulmamalı

bu takımda gelmesi gerekenlerden önce gitmesi gerekenler var

çöplük temizlenmedigi sürece messi ronaldo paketi yapsak yine fayda etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt