Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumdan bir arkadaş ulaştı instagramdan uğramam için sağolsun, şu an inanılmaz yoğun bir dönemden geçiyorum; Peru'ya taşındım ve buradaki son işlerimi bitirmek için gidip gelmeler yapıyorum ayda 2-3 kere. 7 Temmuz'dan itibaren de temelli kalacağım. Galatasaray'ımızdan uzak olmak koyacak olsa da, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyerek yaşayacağız artık)
kim kardeşim isim ver korkmaHer forumda kendini forumun ağası sanıp insanları kaçıran tipler var ne yazık ki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kim kardeşim isim ver korkma

bu forumun aa sı @Alpay Asma dırkim kardeşim isim ver korkma
Bunun gibi ötürü yazmamaya karar vermiştim. @Murat Durmaz instagramdan ulaştığı için kırmayıp geldim. Bu moderatör Ünsal da kendi kaba etinden uydurduğu haberlerle moderatörlük taptığı forumda eğlensin. Bu arada bit yavrusu demek Ünsal kardeşim, cezalık bir şey yok o açıdan bakarsan; ama ben her işe bilir bilmez burnunu soktuğun için diğer anlamdan diyorum sana, o yüzden ceza da koyabilirsin.
Forumdan bir arkadaş ulaştı instagramdan uğramam için sağolsun, şu an inanılmaz yoğun bir dönemden geçiyorum; Peru'ya taşındım ve buradaki son işlerimi bitirmek için gidip gelmeler yapıyorum ayda 2-3 kere. 7 Temmuz'dan itibaren de temelli kalacağım. Galatasaray'ımızdan uzak olmak koyacak olsa da, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyerek yaşayacağız artık)

Edin Ceko diyorlar. Roma 12 milyon istiyormus. Gerci adam tatile gelmisKim bu adam?
Vay ben 29 saniyordum. Yine de en az 3 yillik ister1988 doğumlu.
Hayvanlik yapmaya gerek yok yuzde yuz en iyi duyumcusu forum tarihinin 12-13 kis donemi Seref Aydin'dan beriemre mor geliyor der![]()
Bizim icin bunlari yoksay lutfen renktasBunun gibi ötürü yazmamaya karar vermiştim. @Murat Durmaz instagramdan ulaştığı için kırmayıp geldim. Bu moderatör Ünsal da kendi kaba etinden uydurduğu haberlerle moderatörlük taptığı forumda eğlensin. Bu arada bit yavrusu demek Ünsal kardeşim, cezalık bir şey yok o açıdan bakarsan; ama ben her işe bilir bilmez burnunu soktuğun için diğer anlamdan diyorum sana, o yüzden ceza da koyabilirsin.
Kolpaci seni gercek duyumcular uzerinden prim yapmaya kalkisma sakinÖZgürcüm camiadan haberlerini alıyorum tatlım,
Kolpaci seni gercek duyumcular uzerinden prim yapmaya kalkisma sakin