Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca yalanlamisti bennaceri

keşke iyi bi transfer yapsakta pizza söylesem,GS storea gidince tavukburger alcam

Forumdan bir arkadaş ulaştı instagramdan uğramam için sağolsun, şu an inanılmaz yoğun bir dönemden geçiyorum; Peru'ya taşındım ve buradaki son işlerimi bitirmek için gidip gelmeler yapıyorum ayda 2-3 kere. 7 Temmuz'dan itibaren de temelli kalacağım. Galatasaray'ımızdan uzak olmak koyacak olsa da, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyerek yaşayacağız artık :))

Özgür kardeşim hoşgeldin. Sokakta yürürken bazı insan tipleri seni nasıl rahatsız ediyorsa forum da öyle. Arada saçma sapan tipler her yerde olacak sen yürüdüğün yoldan vazgeçme sevenin daha çok.

Bunun gibi ötürü yazmamaya karar vermiştim. @Murat Durmaz instagramdan ulaştığı için kırmayıp geldim. Bu moderatör Ünsal da kendi kaba etinden uydurduğu haberlerle moderatörlük taptığı forumda eğlensin. Bu arada bit yavrusu demek Ünsal kardeşim, cezalık bir şey yok o açıdan bakarsan; ama ben her işe bilir bilmez burnunu soktuğun için diğer anlamdan diyorum sana, o yüzden ceza da koyabilirsin.

ÖZgürcüm camiadan haberlerini alıyorum tatlım,

Forumdan bir arkadaş ulaştı instagramdan uğramam için sağolsun, şu an inanılmaz yoğun bir dönemden geçiyorum; Peru'ya taşındım ve buradaki son işlerimi bitirmek için gidip gelmeler yapıyorum ayda 2-3 kere. 7 Temmuz'dan itibaren de temelli kalacağım. Galatasaray'ımızdan uzak olmak koyacak olsa da, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyerek yaşayacağız artık :))

Nobetin efendisi tesrif etmis :hat:

Son düzenleme:
Bir daha Alan yazmayin suraya be renkdaslar.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

emre mor geliyor der :)
Hayvanlik yapmaya gerek yok yuzde yuz en iyi duyumcusu forum tarihinin 12-13 kis donemi Seref Aydin'dan beri
Bunun gibi ötürü yazmamaya karar vermiştim. @Murat Durmaz instagramdan ulaştığı için kırmayıp geldim. Bu moderatör Ünsal da kendi kaba etinden uydurduğu haberlerle moderatörlük taptığı forumda eğlensin. Bu arada bit yavrusu demek Ünsal kardeşim, cezalık bir şey yok o açıdan bakarsan; ama ben her işe bilir bilmez burnunu soktuğun için diğer anlamdan diyorum sana, o yüzden ceza da koyabilirsin.
Bizim icin bunlari yoksay lutfen renktas

TRT Spor'u açalım.

timoty weahda oynuyor hocamın gözdesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt