- 1 Mayıs 2018
- 53.155
- 43.551
- 3.298
Noldu üstat
biagne cine yolcuymus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu üstat
Valentine kardeşimizin kademe,pozisyon almada da bir sıkıntısını göremedim. Yanında ki dingildi biraz. Benim gördüğüm eksiği biraz ağır. Tabi senin bakış açın farklı olabilir Nuri. Fikirlerine saygım duyuyorum.Eyvallah abi benim için önce defans yapması önemli sonra uzun top vs diğer özellikleri değerlidir.
Marcao bu yüzden çok değerli çünkü pozisyon almasını biliyor. Zaten ayağına değecek laf yok.
Haberler o yönde mitro ile devam etmeme gibi madde var sanırım,diagne de çin yolcusu inş.Hücum hattımızdaki iki hırboyu postaladık mı
Tepki yok, sadece gorusune ve dusuncelerine katilmiyorum, ornek verdim zaten, belcika'li takimlar boyle transferler yapsa ove ove bitiremeyeceksin, biz yapinca 1 mac ile isik vermedi diyorsunDeğecek adama verelim hoş benim veya senin fikrinin önemi yok alacaklarsa alırlar zaten.
Ben eksiğini söyledim ve stoper için pozisyon almayı bilmiyorsa sonuçları ortada.
Bana önce defans görevini yapacak adam lazım sonra diğer özellikleri benim kıstasım da değerlidir.
Bana iyi sinyaller vermedi rakibi karşılarken fikrimi belirttim niye bu kadar tepki var anlamış değilim?
Kaybedeceğimiz +1 Yabancı kontenjanı olur. Kontenjanı bu sırık için kullanmak istemem zaten 2 stoper yabancı gerek yok.
Alınıp kiraya verilip gelişimini takip ederlerse sesim çıkmaz hatta bu tarz transferleri en çok isteyen benim.
Fakat bizim öyle bir organizasyona gireceğimizi hiç sanmıyorum.
Hücum hattımızdaki iki hırboyu postaladık mı
biagne cine yolcuymus
Gokay'dan stoper olmaz. Isik Kaan var, son 1-2 ayda A Takim ile idmana cikti, hoca buyuk ihtimal kamp kadrosuna dahil edecek
Talisca ile takas edelim üstüne de Ahmet Çalık ve Ömer Bayram verelim kadroyu tamamlasınlar.A spor istihbarat sefi kirmiziyi verdi.
Ghuanghzou Evergrande Diagneyi istiyormus.
Talisca'nın hayali beni bu şekilde düşüncelere itiyorTalisca ile takas edelim üstüne de Ahmet Çalık ve Ömer Bayram verelim kadroyu tamamlasınlar.
Valentine kardeşimizin kademe,pozisyon almada da bir sıkıntısını göremedim. Yanında ki dingildi biraz. Benim gördüğüm eksiği biraz ağır. Tabi senin bakış açın farklı olabilir Nuri. Fikirlerine saygım duyuyorum.