Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğukan Sinik mücadele gücü yüksek bir oyuncu 99lu Skov Olsen işi de olsun süper olacak

Eyvallah abi benim için önce defans yapması önemli sonra uzun top vs diğer özellikleri değerlidir.

Marcao bu yüzden çok değerli çünkü pozisyon almasını biliyor. Zaten ayağına değecek laf yok.
Valentine kardeşimizin kademe,pozisyon almada da bir sıkıntısını göremedim. Yanında ki dingildi biraz. Benim gördüğüm eksiği biraz ağır. Tabi senin bakış açın farklı olabilir Nuri. Fikirlerine saygım duyuyorum.

Değecek adama verelim hoş benim veya senin fikrinin önemi yok alacaklarsa alırlar zaten.

Ben eksiğini söyledim ve stoper için pozisyon almayı bilmiyorsa sonuçları ortada.

Bana önce defans görevini yapacak adam lazım sonra diğer özellikleri benim kıstasım da değerlidir.

Bana iyi sinyaller vermedi rakibi karşılarken fikrimi belirttim niye bu kadar tepki var anlamış değilim?

Kaybedeceğimiz +1 Yabancı kontenjanı olur. Kontenjanı bu sırık için kullanmak istemem zaten 2 stoper yabancı gerek yok.

Alınıp kiraya verilip gelişimini takip ederlerse sesim çıkmaz hatta bu tarz transferleri en çok isteyen benim.

Fakat bizim öyle bir organizasyona gireceğimizi hiç sanmıyorum.
Tepki yok, sadece gorusune ve dusuncelerine katilmiyorum, ornek verdim zaten, belcika'li takimlar boyle transferler yapsa ove ove bitiremeyeceksin, biz yapinca 1 mac ile isik vermedi diyorsun

Tutmazsa bir sey kaybetmeyiz, ya da baska takima kiralik gider, dusuk maliyetli genc oyunculardan zarar gelmez

Gokay'dan stoper olmaz. Isik Kaan var, son 1-2 ayda A Takim ile idmana cikti, hoca buyuk ihtimal kamp kadrosuna dahil edecek

Olur olmaz diye demedim ayrıca Işık Kaan'ı da biliyorum. Daha yolu var ama potansiyel de var o çocukta.

Gökay stoper için çok yumuşak ama 5 yıl imzalayınca hoca dedim oynatacak her halde.

Artık ön libero mu yapar stoper mi göreceğiz yeni sezonda.

Blessing Eleke mi yoksa Vedat Muriqi mi?

Talisca ile takas edelim üstüne de Ahmet Çalık ve Ömer Bayram verelim kadroyu tamamlasınlar.
Talisca'nın hayali beni bu şekilde düşüncelere itiyor

c0cab383fb150235ea74087e1a387299.jpg

Valentine kardeşimizin kademe,pozisyon almada da bir sıkıntısını göremedim. Yanında ki dingildi biraz. Benim gördüğüm eksiği biraz ağır. Tabi senin bakış açın farklı olabilir Nuri. Fikirlerine saygım duyuyorum.

Eyvallah abi :hat:

Pozisyon alamamasının yanındaki dingille pek alakası yok bence ama neyse bende sizinkine saygı duyuyorum.

Takım olarak da kötüler zaten. Ezdik çocuğu ama pozisyon alamayan adam görünce acayip sinirleniyorum.

Yazılanlarda beklentiyi arttırınca sonuç hüsran oluyor genelde.

10m+Talisca 2 yıl kiralık şeklinde Diagne'yi iadeyi taahhütlü sepetleywlim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt