- 1 Mayıs 2018
- 57.872
- 48.656
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 maçla mı oluyor bu işler.Yaw ne moderi geçen maçını izlediniz bi halt yok
Onun sebebi şu. Araplar çatır çatır kara para aklama transferleri yapıyord geçen yaza dek.Marcao satılmadı diye karalar bağlamaya gerek yok bu herifin her daim iyi kötü piyasası olur zaten keza luyindama da 1 sezon sağlıklı kalsın onu da rahat satarız..asil sıkıntı belhanda gibi yaşı 30a yakın rahatsız tiplerde böyle adamları fırsatıni bulunca yapıştırmak lazım.. geçen devre arası 10a bırakmadığımiz idda ediliyor 1.5 sene geçti ustunden adama teklif yok doğru dürüst..
Abram'ın piyasası mı düştü sözleşmesi bitiyor diye mi acabaGecen aydan su haberleri buldum
![]()
Home - Headlinez News
Unlocking the Secrets: Four Decades of Data Revealed January 19, 2025 Gender Diversity in European Corporate Boardrooms: A Path Towards Equitable Leadership Table of Contents Gender Diversity in European Corporate…www.archyworldys.comSports Finding - Latest Football, Tennis & General Sports News
Latest Football, Tennis & General Sports Newssportsfinding.com
Betis 4 milyon $ önermis ve serbest kalma maddesi 5 milyon € diyorlar. Marcao 18e giderse ve biz onu 5e alirsak, 13 milyon kalir kadro kurmak icin. O zaman artik Belhandanin maasindan kurtulmak icin belki 2-3e bakmadan satarsak tepki cok olmaz.
Daha önce istediğin ama bir şekilde transferi gerçekleşmemiş topçuların performansını takip etmen doğal yav.taylan-ogulcan falan hep eskiden hocanin takintili oldugu isimlerdi bu arada..
Yanlış 1 düşünce. Novak defansa yardım etmiyordu sola kayan stoper kötü gözükür.Campiye ts taraftarı çok sovuyordu.Epey ağır bir adam.İşe yaramaz yani.
Besiktas'a attigi golü görmüs olabilir. bizde böyle acik alan bulmasini gectim biz okadar hizli oynamiyoruz ki. hatta bizim nasil oynayacagimiz bile belirsiz. bir sürü kagni var bizde.Daha önce istediğin ama bir şekilde transferi gerçekleşmemiş topçuların performansını takip etmen doğal yav.
Kaldı ki, Taylan Erzurumspor'da gayet göze batan bi performans ortaya koymuştu.
Oğulcan ise Rize'de pek varlık gösteremedi ama bunda Rize'nin durumunun da etkisi vardır. Yaşı genç sayılır. Profil olarak iş yapabilecek bir tip. Hızlı ve son vuruşları da fena değil gördüğüm kadarıyla. Biraz pas oyununu öğrense net seviye atlar. Ek olarak, Oğulcan transferinde yabancı sınırının da etkisi var. Yabancı sınırı gelse böyle heriflere en az 3 milyon euro isteyecekler. Beleşken almak gayet mantıklı bir hamle. Tutarsa kazancın büyük olur. Tutmazsa da Muğdat gibi postalarsın.
Adem'in de son sezonu çok iyi değildi ve herkes herifi oynamadan bokladı ama verdiği katkı ortada. Her transferi boklamaktan vazgeçin bence.
Bu arada o dönem Luis Abram'ı istediğimiz ancak yüksek bedel istenmesinden dolayı Marcao'yu aldığımız şeklinde bir takım iddialar okumuş idim. Kolpalamasyon olma ihtimali de var tabii.
bir kaç evvel yine söylenti çıkmıştı diye hatırlıyorum. kulübü 8-10 civarı teklif istiyor diyordu arjantinli gazeteciler.
marcao'ya gerçekten ilgi varsa tekrar gündeme gelebilir ama gelen parayı bir adama gömmek de mantıklı olmayacaktır.
takımda şu an bana göre 4 eksik (3 orta saha, 1 atlet kanat) var. stoperi satarsak 5 olacak. hadi bir orta sahayı eksiltelim 4 diyelim.
marcao gitse ve elimize para geçse bile yüksek bonservislere çıkamayız. aksi halde hep bir yer eksik kalacak.
Hocanın aldırdığı tüm adamlar zamanında patlama yapması beklenen ama yapamamış, genç dönemlerinde takip ettiği adamlar. Taylan, Adem; Oğulcan, Kılınç böyleydi başka da vardır.Daha önce istediğin ama bir şekilde transferi gerçekleşmemiş topçuların performansını takip etmen doğal yav.
Kaldı ki, Taylan Erzurumspor'da gayet göze batan bi performans ortaya koymuştu.
Oğulcan ise Rize'de pek varlık gösteremedi ama bunda Rize'nin durumunun da etkisi vardır. Yaşı genç sayılır. Profil olarak iş yapabilecek bir tip. Hızlı ve son vuruşları da fena değil gördüğüm kadarıyla. Biraz pas oyununu öğrense net seviye atlar. Ek olarak, Oğulcan transferinde yabancı sınırının da etkisi var. Yabancı sınırı gelse böyle heriflere en az 3 milyon euro isteyecekler. Beleşken almak gayet mantıklı bir hamle. Tutarsa kazancın büyük olur. Tutmazsa da Muğdat gibi postalarsın.
Adem'in de son sezonu çok iyi değildi ve herkes herifi oynamadan bokladı ama verdiği katkı ortada. Her transferi boklamaktan vazgeçin bence.
Dany'den gayet iyi katkı aldık bence. Kazığın büyüğünü Ched'den yedik. Ched gelince Bülent Kaptan'ın hakkındaki yorumlarını dinleyince turnayı gözünden vurduk demiştim oysa ki.Yanlış 1 düşünce. Novak defansa yardım etmiyordu sola kayan stoper kötü gözükür.
Luyindama 30 metrede tek başına savunma yapıyordu sezon başında, her babayiğit yapamaz bunu. Ujfa yanında iyi gözüken Semih, Dany yanında helva olduysa durumun sadece oyuncuyla ilgili olmadığı anlaşılır kanımca.
Chedjou'nun ayağı iyi diye adam sandık da 6 kağıt vermek gerizekalılıkmış. O paraya Kjaer falan alınsa satardık en azından.Dany'den gayet iyi katkı aldık bence. Kazığın büyüğünü Ched'den yedik. Ched gelince Bülent Kaptan'ın hakkındaki yorumlarını dinleyince turnayı gözünden vurduk demiştim oysa ki.