Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
Hiç ciddiye almamış oyuncular rakibi. Bu durum direk hocaya yazar.
Topçulara da başlayacam az kaldı. Bu takımı yenmek için hocaya mı ihtiyaç var. Yunus olmasa yenilecektik belki de.
Hiç ciddiye almamış oyuncular rakibi. Bu durum direk hocaya yazar.
Bizim goller disinda 3 tane net oglu net pozisyonumuz var. Adamlardan daha cok net pozisyon bulmusuz. Daha yazayim mi? Inatla, boktan sebeple ayni mac hakkinda yaziyorsun. Halbuki Kasimpasa, RFS, YB ve bjk maclari hakkinda yazsan tek kelime etmeyecegim.Senin anlamadığın şey istatistikler maalesef senin Muslera’yı zorlayan top anlayışına göre belirlenmiyor. Gayet nesnel istatistikler kazanmamıza rağmen bir sıkıntı olduğunu gösteriyorsa hoca gidecek önlemini almaya bakacak.
Kesinlikle Buda çok doğru ayriyetten oyuncuların maaş yatmama ihtimalini düşünüyorum 3-4 maçtır deli gibi oynayan takım son 2 maçtır düşüşe geçti Buda mantıksızİşin kötü yanı şu bir sürü eksiği var bu takımın evet iyi bir orta saha, sağ bek hatta kanat diye uzar gider bu liste ama kadroya 4-5 taneden fazla yerli oyuncu yazamadığımız için 14 tane yabancı oyuncunun hepsini doldurduk daha da kötü yanı lig maçlarında 12 tanesini yazdırabiliyoruz kadroya
Bizim yerli oyuncu kalitemizi yükseltemedikçe yabancı oyuncu alıp kadroya eklemek de çok zor olacak
çok yavaş pas atıyoruz atakdaki rn büyük problem bu, sağa sola bakıyor adamlar sonra yanına veriyor o bakıyor yanına veriyor. 2 tane hızlı ve derin pas verdik gol oldu. Oymadığımız atak oyununda skoru sadece tek bir stilde bulabildiğimiz hibi defansta da her hafta boşver gitsin futbolu oynanıyor.Bu maç sahada olani ben sana soyliyim dostum. Rakip takım lunaparktaki gondol gibi topu nereye atsak oraya savunma kaydirdi ama gram baskiymis atakmis bir bok yapamadi. Bizimkiler sudan çıkmış balığa döndü. Çünkü tek yapabildikleri baskıyla top kapip rakibi eksiktip sonuca gitmeye calismak. Rakip adeta 3-0 yenmis de rövanşa çıkmış gibi sadece bekledi. 730 pas yapmışız. Bunlarin eminim 530 tanesi yan pastir. Plansizlik dediğine %100 katılıyorum. Ama hiç bir profesyonel Galatasaray topcusu kafa topuna cikmamazlik yanindan adam geçerken çekirdek çitler gibi izleme falan yapamaz. Bazı şeyleri taktikle fizikle açıklayamiyorum bugün. İş ahlaki yönünde de bugün sınıfta kaldik. Son 135 dk dir iş ahlakimiz yok. Bunlari uyaran biri yok. Uyarmayani uyaran yönetim yok. Başı olmayan insan gibi dolaniyoruz. Korkunç bir durum. Bir takim asansör takım performansi veremez. Bir -5 otopark katina iniyoruz bir 19. Kata çıkıyoruz. Hayatin dinamiklerine ters bir durum
Daha yeni başlıyoruzBüyük can sıktı bu maç.
herif 4 oyuncu değiştirmiş ve bunu takımın sağbek ve orta sahası sos verirken ofansta sonuç üretemezken en acısı da bunların 2sini 86. dakikada yapmış. 86 dakika içinde 2 değişiklik yapmış.Büyük can sıktı bu maç.
Bu Bjk'den 5 yemekten de, Young Boys'a elenmekten de, Kasımpaşa'ya 3-0'dan 3-3 puan vermekten de daha büyük, TARİHİ BİR SKANDALdır.