⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Senin anlamadığın şey istatistikler maalesef senin Muslera’yı zorlayan top anlayışına göre belirlenmiyor. Gayet nesnel istatistikler kazanmamıza rağmen bir sıkıntı olduğunu gösteriyorsa hoca gidecek önlemini almaya bakacak.
Bizim goller disinda 3 tane net oglu net pozisyonumuz var. Adamlardan daha cok net pozisyon bulmusuz. Daha yazayim mi? Inatla, boktan sebeple ayni mac hakkinda yaziyorsun. Halbuki Kasimpasa, RFS, YB ve bjk maclari hakkinda yazsan tek kelime etmeyecegim.

Bu ön alan presi futbolu saçmalığı bitmeli artık. Sadece geride oyun kuran takıma karşı önde basarsın tamam ama diğerlerine karşı ortasaha baskısı yeterli

İşin kötü yanı şu bir sürü eksiği var bu takımın evet iyi bir orta saha, sağ bek hatta kanat diye uzar gider bu liste ama kadroya 4-5 taneden fazla yerli oyuncu yazamadığımız için 14 tane yabancı oyuncunun hepsini doldurduk daha da kötü yanı lig maçlarında 12 tanesini yazdırabiliyoruz kadroya

Bizim yerli oyuncu kalitemizi yükseltemedikçe yabancı oyuncu alıp kadroya eklemek de çok zor olacak
Kesinlikle Buda çok doğru ayriyetten oyuncuların maaş yatmama ihtimalini düşünüyorum 3-4 maçtır deli gibi oynayan takım son 2 maçtır düşüşe geçti Buda mantıksız

Baris icardi martens çok sevdigi hocalari alip defolup gitsin. 75den sonra izlemedim tükürmüsüm böyle oyuna. Hayatimda izledigim en rezil mac. Herkes kral olmus bizim haberimiz yok milyonlari indiriyorlar birde bu beceriksizler. Bunu izleyecegime u21 oynasin.

Bu maç sahada olani ben sana soyliyim dostum. Rakip takım lunaparktaki gondol gibi topu nereye atsak oraya savunma kaydirdi ama gram baskiymis atakmis bir bok yapamadi. Bizimkiler sudan çıkmış balığa döndü. Çünkü tek yapabildikleri baskıyla top kapip rakibi eksiktip sonuca gitmeye calismak. Rakip adeta 3-0 yenmis de rövanşa çıkmış gibi sadece bekledi. 730 pas yapmışız. Bunlarin eminim 530 tanesi yan pastir. Plansizlik dediğine %100 katılıyorum. Ama hiç bir profesyonel Galatasaray topcusu kafa topuna cikmamazlik yanindan adam geçerken çekirdek çitler gibi izleme falan yapamaz. Bazı şeyleri taktikle fizikle açıklayamiyorum bugün. İş ahlaki yönünde de bugün sınıfta kaldik. Son 135 dk dir iş ahlakimiz yok. Bunlari uyaran biri yok. Uyarmayani uyaran yönetim yok. Başı olmayan insan gibi dolaniyoruz. Korkunç bir durum. Bir takim asansör takım performansi veremez. Bir -5 otopark katina iniyoruz bir 19. Kata çıkıyoruz. Hayatin dinamiklerine ters bir durum
çok yavaş pas atıyoruz atakdaki rn büyük problem bu, sağa sola bakıyor adamlar sonra yanına veriyor o bakıyor yanına veriyor. 2 tane hızlı ve derin pas verdik gol oldu. Oymadığımız atak oyununda skoru sadece tek bir stilde bulabildiğimiz hibi defansta da her hafta boşver gitsin futbolu oynanıyor.
Gol atarken kaan ve abdülkerimin misal hiç etkisi yok sanchez biraz orta sahaya gelincepas ile pozisyona sokuyor oyun kuruyor.
Bu ikilisinin saçmalığı yüzünden hem defans hemde orta sahanın dinamiği bozuluyor.
Sanchez bir sağa bir sola adam kapatmaya gidiyor. Yediğimiz bir golde kaan diğerinde de abdülkerimin bölgeye sanchez kaymasıyla defans çorbaya dönmesiyle geldi. Hafta sonu da aynısı kasımpaşa maçında oldu. Jakobs bu sefer jokerlik japıyordu.
Bir yane kesici ön libero alın diye bu yüzden kendimizi yırttık. Oynadığımız futbolun başarılı olması için mertens yerine torreira, sara bir pozisyon ileri arkada sağlam süpürücü(gedson gibi her topa giren)
Kaan hiçbir şekilde bek oynatılmayacak gerekiyorsa barış orada oynayıp boğuşsun abi.
Abdül denen herife de defansif oyuncu olduğu ısrarla öğretilecek

Tam yenilmelik maçtı beraberliğe şükretmemiz lazım. Hoca kasımpaşa maçında 3-0dan sonraki rezaleti analiz edememiş ki aynısını 3 gün sonra tekrar yaşadık. Yok Osimhen yokmuş kanat yedeği yokmuş falan hikaye karşımızdaki takım muhtemelen avrupa liginde karşılaşıp karşılaşacağımız en zayıf takımdı bahanesi olmayan bir puan kaybı. Yunus Akgün dışında takımda isyan eden oyuncu yoktu Barış-Mertens-İcardi fizik olarak bitik durumda

Torreira'nın ve diğer topçuların dinlendiği iyi olmuş. 2 maçın da içine edildi böylelikle.
1 maç gönlünüzü alıp 7 maç orta sahanın ortasına bırakmaya devam ediyor.

Defans çizgisi yine Orta saha çizgisinden Ceza sahasına çekildi.

Abdülkerim ve Kaan Ayhan gibi 2 kağnı arasına Yunus'u soksan şov yapar. Davinson garibim ordan oraya yetişecem diye uğraşıyor.

Barış çaktırmadan sabotaja çıkmış gibiydi. Uğraştı ama keyifsiz, mutsuz gibi..

Icardi defans arasında yattı gizlendi bütün maç.

Mertens'in top kayıpları, pas hataları muhteşem. 5 kayıp üstüne 1 olumlu hareket. Kerem misali..

Sara, Jakobs, Davinson, Yunus dışında güzel oynayan yoktu maalesef..

Okan denen zat seni takımda ciddiye alan 1 kişi kalmamış. Yazık etmişsin kendine. Kimse koşmuyor mücadele etmiyor. Şimdi ayrılmazsan daha çok kepaze olursun.

S K A N D A L

F A C İ A

R E Z A L E T

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu işin sonu kötüye gidiyor. tüm sezonun kötü oyununu bu zamana kadar sergiledi takım. sonrasında seri gelmezse işimiz zor. 2 maçtır biri 3 fark biri 2 farkla öne geçmiş galatasaray, rakip kim olursa olsun maç veremez. öyle anlık dalgınlık vs diyip geçemezsiniz bu olayı.

Şu takıma koskoca Galatasaray ikinci yarı kaleye gidemiyor. Şu fiziksel çöküşü de konuşmak gerek. Bu nasıl iş abi. Fizik olarak bitik adamlar yüzünden Sara gibi Yunus gibi Toreyra gibi diri adamlar da bozuk görünüyor pas hatası falan yapıyorlar yetmezmiş gibi 2 kişilik efor harcıyorlar.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki takım arasında fersah fersah farkın olduğu bazı maçlar olur;

Tek kale oynarsın.

Kaleye 30 tane şut çekersin.

Topların direklerden döner.

Rakip kaleci mucizeler yaratır.

Olur mu olur o gün topun canı olur "girmez".

Şanssızlık dersin.

Bu maçta skora takılmıyorum.

700 bin euro'luk takıma karşı "oyun bile oynayamadık" lan.

"Riga futbol okulu"

Ulan bir de bu adamların en golcü 3 oyuncusunun 2'si de sakatlıltan dolayı oynayamadı.

Şu takıma bir sağlı sollu gelirsin, bir baskı kurarsın!

Kaçırdığımız net bir pozisyon bile hatırlayamıyorum.

Bu nasıl olabildi?

Bu maçta benim canımı en çok sıkan şey, bu oldu.

Bu Bjk'den 5 yemekten de, Young Boys'a elenmekten de, Kasımpaşa'ya 3-0'dan 3-3 puan vermekten de daha büyük, TARİHİ BİR SKANDALdır.

Kazandigimiz Fener macinda bile yaptiklariyla yapmadiklariyla farkin onune gecti. Hoca bu sezon facia.

Kadro cok dar 2 kulvar devam edemeyiz bu net
secim yapilmak zorunda Avrupa mi
Turkiyemi elinde toplasan 14 15 oyuncu var
iki kulvar kaldirmaz
ikisini birden kaybedersin isin ozeti bu

Geri
Üst Alt