Cengiz: "Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum"

Fatih Terim, Ali Sami Yen mezarından kalkıp başkan olmadığı sürece her başkan, her yönetim ile çatışma yaşar. Galatasaray camiasında neredeyse 50 yıllık bir maziye ulaşmış, divan kurulu üyeliğine kadar yükselmiş bir adam profesyonel çalışan olarak devam ettiği müddetçe Galatasaray bu çekişmelerden kurtulamaz. Ne mevcut başkan ve yöneticilerin, ne de adayların hiçbirisinin Fatih Terim kadar ağırlığı yok camiada.

Mustafa Cengiz ise bu açıklamaları ile önümüzdeki sezon hazırlıklarının altına resmen dinamiti yerleştirdi. Olacak iş değil.

En temizi Fatih Terim başkanlığa adaylığını açıklasın, çalışacağı teknik direktörü de belirlesin, transfer görüşmeleri yapılsın. Seçimin ertesi günü de yeni teknik direktör resmen göreve başlasın. Hoş böyle olursa da iki kötü sonuçta getirdiği hocayı kovup, eşofmanlarını giyip, sahaya iner mi, inmez mi, ondan da çok emin değilim.

Ne TFF'ye ne malikoça kelam ettin, gak git Ali Sami Yen'in koltuğundan... Galatasaraylı başkan isteriz....

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya hoca ne dedi bodrum amerika fln diye durduk yere sallayınca başkan, ben bilmem kaç senelik divan üyesiyim. başka da bişey demedi konuyla ilgili
yani ne sen benden üsttesin ne de ben senden
aynısı eleman falan diye artistlik yapan silikonlu için de geçerli
hoca haddini bilmiyor diyenler düşünsün acaba adamın tatiline laf edip eleman diyenler hadlerini biliyor mu diye
klüp başkan seçilenin malı olmuyor her ne kadar arada sırada katarlılara satalımcılar türese de bi yerlerden

Başkanın açıklamaları bi yana, neden Fatih hoca sürekli başkanlarla sorun yaşıyor? Çok ilginç. Fatih Terim'ci biri olarak bu hoş birşey değil. Bir degil, iki değil, üç değil...

Fatih Terim, Ali Sami Yen mezarından kalkıp başkan olmadığı sürece her başkan, her yönetim ile çatışma yaşar. Galatasaray camiasında neredeyse 50 yıllık bir maziye ulaşmış, divan kurulu üyeliğine kadar yükselmiş bir adam profesyonel çalışan olarak devam ettiği müddetçe Galatasaray bu çekişmelerden kurtulamaz. Ne mevcut başkan ve yöneticilerin, ne de adayların hiçbirisinin Fatih Terim kadar ağırlığı yok camiada.

Mustafa Cengiz ise bu açıklamaları ile önümüzdeki sezon hazırlıklarının altına resmen dinamiti yerleştirdi. Olacak iş değil.

En temizi Fatih Terim başkanlığa adaylığını açıklasın, çalışacağı teknik direktörü de belirlesin, transfer görüşmeleri yapılsın. Seçimin ertesi günü de yeni teknik direktör resmen göreve başlasın. Hoş böyle olursa da iki kötü sonuçta getirdiği hocayı kovup, eşofmanlarını giyip, sahaya iner mi, inmez mi, ondan da çok emin değilim.
abi, 67 yasina gelmis adamı yönetebilecek baskan arıyoruz. Şaka gibi yaw. Basarisizlik ortaya cikinca baskan yonetemedi diyoruz. Cengo icin dgl soyledigim genel anlamda

Fatih hocamız bu sene başarısız olmuştur.Bjk o berbat kadrosu ile bizi geçti fatih hocanın çırağı bile olamayacak sergen şampiyon oldu.Fatih hoca kendine hiçbir özeleştiri yapmadı yönetime salladı eyw.Başkan da rahat durur mu oda fatih hocaya salladı.Olan galatasaray a oluyor.
Bence hem sayın cengiz hemde sayın terim gitmeli.Yeni yönetime yeni hoca ile sezona başlanmalı.
Yeni yönetimler teknik direktör kuklası olurlarsa onlarda başarısız olur.Örnek sayın elmas.

abi, 67 yasina gelmis adamı yönetebilecek baskan arıyoruz. Şaka gibi yaw. Basarisizlik ortaya cikinca baskan yonetemedi diyoruz. Cengo icin dgl soyledigim genel anlamda
Yönetemez kimse, Terim başlı başına bir güç, 2. Adamı Abdürrahim Albayrak olan bir yönetim camiada bu kadar gücü, bu kadar ağırlığı olan bir hocayı nasıl yönetsin. Terim'in başkana yalnızken Mustafa, Abdürrahim Albayrak'a da Apo diye hitap ettiğinden eminim. Burak Elmas başkan olsa, "Burak, oğlum!" diyecek adama. Çok saçma. Terim ya başkan olsun ya da çekilsin köşesine artık.

Görün bizleri kimler yönetiyor... Başkanında da Fatih Terim'in de tahtaları eksik. Şaka maka değil ha! Rakiplerinde beceriksizliğinde elimize kadar gelmişti şampiyonluk. Emin ikincilik böyle bir durumda bence büyük başarı.

Ben size söyleyeyim... Fatih Terim yeni gelen yönetimle çalışacak gibi... Stadlara taraftar gelirse en ufak başarısızlıkta koro eşliğinde küfürler yer. Yeni gelen yönetim bunu göz ardı etmez diye düşünüyorum. Bunu buraya not düşelim.

Suan hocasız kalmaktansa baskansiz kalmaliyiz..Cengiz aday olmayacak geri kalan adaylarda terimi istiyo o zaman cebhizin cekilip terimin hocalığa baslamasi lazim..Adaylardan terimk istemeyen varsa o baska..
Ha bu arada Terim sadece Abdurrahim baskan olursa sorun yasamaz..Geri kalan herkesle yasar ozellikle isler kötü giytiginde saga sola bagiran sucu hep bi yerde arayan bi yapida..Tff olur baskan olut yonetim olur kiralik oyuncular olur ama hic terim olmaz brnce rn buyuk yanlisi burda..Kabullenmeli daha guclu olavilmek icin gelisebimek icin çok kötüydü bu sene avrupa kupalarinda ise senelerdir berbat..
Bu sene 8 mqclik resalet seride baskasi olsa kovulurdu belki yebi gelenle sampiyon olurduk brlki yeni gelenle 3. Olurduk ama terim dosinda kinse devam edemezdi..Bu cok buyuk guc iken cpk buyuk rehevet de olabilir dikkat etmek lazim..
Sonuc olqrak baskan aday degilim diyor o zaman aday olanlar terim diyorsa kulubun menfaati ocin ayrıl devret abduşa secime kadar..Terimde baslasin calismaya inşallah bi sefer de kampa transferlerle gideriz
Baskana gecmis olsun hicbisey icin can sikmaya degmez hele boyle buyukbi hastalıkta diinlensiin bosversin bunları.. Emeklerine sağlık acik sifalar

Çebisi, Koç'u Fatih Terim'e sallıyor, demekki düşman kimin ne olduğunu neler yapabileceğini biliyor, rakip Cengiz'in kalmasını FT nin gitmesini istiyorsa, hoca kalsın Cengiz gitsin bir zahmet. Kemoterapi gören biri sağlıklı düşünemez, bence Tüzüğe sağlık sorunları olan başkanlık yapamaz diye bir madde konsun. Elin gavuru FT' ye sallar bizim başkanda el birliği yapar hocaya çatar. Güçlü kişilik, otorite ve ağırlığı olan bir hocayla çalışmak kolay değil. Sanki klube cebinden para harcayıp transfer yaptı. Fatih Terim sayesinde 2000 sonrası taraftar sayımız arttı. Taraftarı hiçe sayamazsın. Eskiden diğerleri daha çok göz önündeyken 2000 sonrası Galatasaray Türkiyedir olduk. Metin Oktayların, Fatih Terimlerin değerini bilmez küçük düşürürsek olan Galatasaray ruhuna olur. Ali Sami Yen'den başka anılan bir başkan yok sorun sporcularda değil bence eskiden beri adam akıllı bir başkanımız olmadı. İlk dönemi itibariyle Ünal Aysal çok sükse yapmıştı açıklamaları ile sonra o da otoritesini hoca üstünde kullanıp büyük hatalar yaptı. Allah akıl fikir versin gerçekten.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz ya da Fatih Terim kim olursa olsun Galatasaraydan büyük değil zarar vermekten başka bişeye yaramıyorlar ikisi de başarısız zaten düşün kulübün yakasından önümüze bakalım..

Her şeyi geçtim Başkan kanser oldu kemoterapiye girdi ağır hastalık atlattı yahu insan Düşmanı olsa arar geçmiş olsun der rakip kulübün başkanı bile olsa yakışmadı Fatih hocam....
O yapar, o haşmetli ve üst insan yaptıysa bir bildiği vardır muhakkak. Arasa daha yavaş iyileşecekti hocamız bunu öngördü erkenden.

Oyum Terimle devam etmeyecek baskanaydi.

Mustafa Cengiz baskanim umarim kazanirsin ama dusmanin cok malesef.

Geri
Üst Alt