Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.278
- 2.864
- 303
Neden her soru nefret? Muhakeme ediyorum sadece. Yk kararı ile yapılmadı mı bu açıklamalar?Hocadan gerçekten bu kadar mı nefret ediyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden her soru nefret? Muhakeme ediyorum sadece. Yk kararı ile yapılmadı mı bu açıklamalar?Hocadan gerçekten bu kadar mı nefret ediyorsun
Seni kandirmak da cok kolay SergencimHocaya olan inancim tazelendi.ve bu inanctan dönmeyeceğim.bu 2.5 seneyi tamamlamadan gitmemeli.zira 2023 ve 2024 bizim ligde.
yk kararı değildir. bi hocanın konuşması için yk kararına gerek yok bence. terim değil sergen,rıza bile konuşmak için yk dan izin istemez. doğal hakları buNeden her soru nefret? Muhakeme ediyorum sadece. Yk kararı ile yapılmadı mı bu açıklamalar?
Yok o öyle degil,ben kolay inanan biri degilim.Gecen sene hocaya hic inanmadim mesela,guvenmedim.ama sivasin 10 puan gerisine düştüğümuzde,2018 aralikta sampiyonlar ligi maci sonrasi eren derdiyoka ve serdara salladığında,ocagi isarete ettiginde inandim.ilk geldiğinde asil kadroyu olusturana kadar da inandım.ebouenin sag acik,sol acik oynadigi zamanlar yani.ben inanıyorsam arkasi bahardır.Seni kandirmak da cok kolay Sergencim![]()
Konuşması gerekenler konuşmuyor rtaşNeden her soru nefret? Muhakeme ediyorum sadece. Yk kararı ile yapılmadı mı bu açıklamalar?
Minimum 5 maçı varHoca kibarca,kaba tabire basvurmadan rencide etti.Ceza meza cikmaz burdan
Tabi ki ihtiyacı yok ama geçmiş sayfada bir haber vardı Elmas Terim'in daha öne çıkmasını istedi gibi.karar dediysem de sifai,toplantı karar defterine yazdırmışlardır demiyorum tabiyk kararı değildir. bi hocanın konuşması için yk kararına gerek yok bence. terim değil sergen,rıza bile konuşmak için yk dan izin istemez. doğal hakları bu
Aciklamalari bir kenara koyarsak (aciklamalarinda hakli elbet), Terim donemi bitmistir Sergencim, bunu herkesin cabukca kabullenmesi hayrimiza olur...Yok o öyle degil,ben kolay inanan biri degilim.Gecen sene hocaya hic inanmadim mesela,guvenmedim.ama sivasin 10 puan gerisine düştüğümuzde,2018 aralikta sampiyonlar ligi maci sonrasi eren derdiyoka ve serdara salladığında,ocagi isarete ettiginde inandim.ilk geldiğinde asil kadroyu olusturana kadar da inandım.ebouenin sag acik,sol acik oynadigi zamanlar yani.ben inanıyorsam arkasi bahardır.
Bende dinledim,bisey cikmazMinimum 5 maçı var
O nereden cikti?Farioliyi lig maclari icin alacaz galiba avrupada fatih terim takimin basinda olacak. Cünkü bayagi bi ceza yiyecek gibi
Konuşması gerekenler konuşmuyor rtaş
Bence işin özü bu
YK'dan konuşan adamları da yolluyor Elmas
Bu iş başkanın sorumluluğunda olmalı
Her bitti dediginin kullerinden yeniden doğuşu vardır,erken davrandinizAciklamalari bir kenara koyarsak, Terim donemi bitmistir Sergencim, bunu herkesin cabukca kabullenmesi hayrimiza olur...