Fatih Terim: “Bu hareketleri, hakemin yanına kar bırakmayacağız”

Zorbay'ı bakalım Rizedekiler gibi kesecekler mi, gözlemciler geçti gibi dedi ama muamma. Onlara da güvenmiyorum. Ödül verir gibi bu hafta atarlarsa düşmanlık pekişir ve artık bir şeyler yapılmalı. Ey başkan ne işe yarıyorsun sen! Sen konuş hocam diye söyleyenlerin ifadesi de gerçek çıktı bu bant yayınla zaten. Ama şunun cevabını net vermemiz gerek ben bu işin tff geriliminin yani kişisel mesele olduğunu düşünüyorum. Zaten Zorbay'ın o cümlede bunu doğruluyor. " Sizin ne olduğunuzu biliyoruz bla bla.." GSden ziyade Terim ve Arda düşmanlığı var. Şahsi görüşüm. MT mevzuları, başaktan buraya geçmesi vs. Siyasi nedenler. Galatasaray düşmanlığı yaptıklarında açık diyeyim kafa tutabiliyorduk. Şimdi tutamıyorsa bu takıntılıklarından. Hakkımızda hayırlısı...

Hoca dağıttın be ortalığı üfff…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nerde lan bu kulübün başkanı yöneticisi. 3-5 tetikçiye haddini bildiremiyolarsa, ortalığı yangın yeri yapamıyolarsa bassın gitsinler. Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütü var lan arkanızda, bir servet yardımcıya bir mhk başkanı denilen işsiz güçsüz barzoya had bildiremiyomusunuz. Legalse legal, değilse değil.

Ağzına sağlık hocam, hakem, mhk için söylenmesi gereken herseyi tek tek dile getirdi. Duygularımıza tercüman oldu. Galatasaray düşmanlarının canı cehenneme.

Seni kandirmak da cok kolay Sergencim :)
Yok o öyle degil,ben kolay inanan biri degilim.Gecen sene hocaya hic inanmadim mesela,guvenmedim.ama sivasin 10 puan gerisine düştüğümuzde,2018 aralikta sampiyonlar ligi maci sonrasi eren derdiyoka ve serdara salladığında,ocagi isarete ettiginde inandim.ilk geldiğinde asil kadroyu olusturana kadar da inandım.ebouenin sag acik,sol acik oynadigi zamanlar yani.ben inanıyorsam arkasi bahardır.

hoca konustugu konularda hakli, ama konusmadigi konular var.

neden bu kadar berbat futbol oynuyoruz?

neden forma adaletli dagitilmiyor?

neden yaninda hep stajer yardimci hocalarla calisiyor?

hoca bunlari aciklasin, hakemleride yöneticiler konusun.

Bay terim konuşmasının başında ceza almamı bekleyenler var.bu oyuna gelmeyeceğim dedi ancak devamında sarfettiği cümlelerle yine ceza alacak.nasıl oyuna gelmedin şimdi?valla pfdkdakiler keyif sigarası yakmıştır.

yk kararı değildir. bi hocanın konuşması için yk kararına gerek yok bence. terim değil sergen,rıza bile konuşmak için yk dan izin istemez. doğal hakları bu
Tabi ki ihtiyacı yok ama geçmiş sayfada bir haber vardı Elmas Terim'in daha öne çıkmasını istedi gibi.karar dediysem de sifai,toplantı karar defterine yazdırmışlardır demiyorum tabi

Yok o öyle degil,ben kolay inanan biri degilim.Gecen sene hocaya hic inanmadim mesela,guvenmedim.ama sivasin 10 puan gerisine düştüğümuzde,2018 aralikta sampiyonlar ligi maci sonrasi eren derdiyoka ve serdara salladığında,ocagi isarete ettiginde inandim.ilk geldiğinde asil kadroyu olusturana kadar da inandım.ebouenin sag acik,sol acik oynadigi zamanlar yani.ben inanıyorsam arkasi bahardır.
Aciklamalari bir kenara koyarsak (aciklamalarinda hakli elbet), Terim donemi bitmistir Sergencim, bunu herkesin cabukca kabullenmesi hayrimiza olur...

Konuşması gerekenler konuşmuyor rtaş
Bence işin özü bu
YK'dan konuşan adamları da yolluyor Elmas
Bu iş başkanın sorumluluğunda olmalı

burak hocayı kandırmış diyebilir miyiz seçim öncesi

biliyorsunuz böyle çok güçlü adamlar kolay kanarlar

hele de müttefikleri çok kolay kandırır

öyle değil mi

Geri
Üst Alt