- 16 Haziran 2010
- 190.919
- 133.687
- 6.478
Okan Buruk: "Yolun sonunda şampiyonluk görüyorum"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derbilerde 5 gol ye de göstersinler sana yolun sonunu hocam..Okan Buruk: "Yolun sonunda şampiyonluk görüyorum"
Kendi vurması faul olmaz diye birşey yok onu nereden çıkıyorsunuz futbolcu topa vurmak için aksiyona girmişse araya ayağını sokuyorsan fauldur.
Top Boey'in kontrolünde değil, rakip Boey'den önce topa müdahele ediyor ve Boey herifin ayağına vuruyor. Belki tehlikeli hareket diyebilirsiniz ama bana kalırsa gol temiz. Biz böyle bir gol atsaydık ve iptal olsaydı çıldırırdık.Top boey'in kontrolünde rakip oyuncu ayağının tabaniyla ayağını sokuyor net faul
Top Boey'in kontrolünde değil, rakip Boey'den önce topa müdahele ediyor ve Boey herifin ayağına vuruyor. Belki tehlikeli hareket diyebilirsiniz ama bana kalırsa gol temiz. Biz böyle bir gol atsaydık ve iptal olsaydı çıldırırdık.
Top Boey'in kontrolünde değil, rakip Boey'den önce topa müdahele ediyor ve Boey herifin ayağına vuruyor. Belki tehlikeli hareket diyebilirsiniz ama bana kalırsa gol temiz. Biz böyle bir gol atsaydık ve iptal olsaydı çıldırırdık.
Hazırlanmak icin 15 günün vardi. Ne deplasmanı. Birak bu işleri.
Kendine gel istersen saçmalamayı bırakıp. Raporlamıyorum yenilgiden dolayı gergin olduğunu düşünerek. Hakemler konusunda sezon başından beri onlarca mesaj attım burda. Bu maçla ilgili de yazdım, penaltı ve iptal edilen gol gibi.Şuna faul değil diyen en koyu fenerlidir bu kadar net konuşuyorum adam ayak tabanıyla çıkıyor boey e değmese bile tehlikeli hareketten en direkt vuruş olur
Bize yaradığı bir dönem pek yok sanki ya.Okan Buruk: "Milli ara ve BAY haftasının bize yaramadığını düşünüyorum."