Okan Buruk: "Arda Kardeşler, Yaşar Kemal Uğurlu ataması sinirleri bozmak için yapılan atamalar"

Sayılmayan golümüzü rakip atsaydı kollar birleşik o yüzden gol vermesi normal diye yorum yapılacaktı yahu siz ne anlatıyorsunuz.
Adana maçında rakip valenciadan önce topa vuruyor Valencia çarpıyor hakem penaltı veriyor burda adam boey i kıçıyla boey i bozuyo ayağınin tabaninida uzatmış ama topa dokundu ya bi bırakın gidin Allah aşkına

Yav hata yapılır. Fatih Terim de ne hatalar yaptı. Önemli olan sonunda doğruyu bulmak. Deplasman ve hakem geçerli bir bahane olabilir. Ama yenilginin tek sebebi değildir. Bunun farkında olduğunu düşünüyorum hocanın. Burada yaptığın hatayı görüyorsan çaresi var.

hakem konusunda haklı yav atamaların inadımıza yapıldığı da doğru iptal edilen golde yaşanan ilkler veya verilmeyen penaltımız fb veya tjkya olsa çeşit çeşit bilmediğimiz kuralları dinliyor olurduk fakat okancım bunları kudurtmak biyerde senin elinde olan bişey.

Kendi vurması faul olmaz diye birşey yok onu nereden çıkıyorsunuz futbolcu topa vurmak için aksiyona girmişse araya ayağını sokuyorsan fauldur.

Top boey'in kontrolünde rakip oyuncu ayağının tabaniyla ayağını sokuyor net faul
Top Boey'in kontrolünde değil, rakip Boey'den önce topa müdahele ediyor ve Boey herifin ayağına vuruyor. Belki tehlikeli hareket diyebilirsiniz ama bana kalırsa gol temiz. Biz böyle bir gol atsaydık ve iptal olsaydı çıldırırdık.

Top Boey'in kontrolünde değil, rakip Boey'den önce topa müdahele ediyor ve Boey herifin ayağına vuruyor. Belki tehlikeli hareket diyebilirsiniz ama bana kalırsa gol temiz. Biz böyle bir gol atsaydık ve iptal olsaydı çıldırırdık.

Net faul.. Bizim aleyhimize iptal de oldu zaten çok defa.

VAR kaldirilsin demek istiyor...

Okan Buruk: "Barış Alper Yılmaz'ın elini görüyorsunuz, o zaman penaltıyı da göreceksiniz. Sacha Boey'in ayağına gelen darbeyi de göreceksiniz. Görmüyorsanız, bu işi yapmayacaksınız. Bu çocuk oyuncağı değil! VAR sistemi işlemiyor, bunu bir kez daha gördük."

Şu GSC beni tilt ediyor ulan galibiyet gelince her açıklaması doğru konuşuyor oluyor puan kaybında konuştuğu herşey de yanlış oluyor ne biçim psikolojiniz var arkadaş bi sakin olun ya , sanki lig bitti öldük bittik. Kötü oynadı takım kayseri ekstra ıyi oynadı olay bundan ibaret.

Şuna faul değil diyen en koyu fenerlidir bu kadar net konuşuyorum adam ayak tabanıyla çıkıyor boey e değmese bile tehlikeli hareketten en direkt vuruş olur

Hakemler evet bizi doğruyor ama hakemden bahsedebilmek için öncelikle oyunumuza bakmalıyız. Bugün maçın 7-0 bitmemesi mucizedir. Böyle bir maçı hakeme bağlamak kendini kandırmaktan başka birşey değildir

Okan Buruk: "Milli ara ve BAY haftasının bize yaramadığını düşünüyorum."

Hazırlanmak icin 15 günün vardi. Ne deplasmanı. Birak bu işleri.

Sana yine de inanan üç beş kişi kaldık hoca. Lütfen istikrarı koru. Eskiden 11 belliydi ve biz bu maç kadar seni aşırı eleştirmedik. Bu maçta bu kadar eleştiri almanın sebebi skorda değil üstelik. En azından benim için değil. Giresun maçında da yenildik sonuçta. Biz artık aynı filmin farklı versiyonunu izlemekten sıkıldık. İyi futbol izlemek istiyoruz. Sahada hırs görmek istiyoruz. Çimleri kemiren topçular...GSmizin hakkını orada da arayan oyuncular. Hakemler konusunda yüzde yüz katılıyorum ama sahadaki topçuların neden o baskıyı üstünde kurmuyor. Biz taraftarlar ancak buralarda eleştiririz ya da tribünde beste ile, ıslıkla... Hakemi yenmek zorunda değilsiniz, bunu dayatanlara da dibine kadar karşıyım ama bu ülkede yenince yenilen haklarını es geçip yenilince ses ettin mi adı bahane olur. Bugün hakem kadar kendini de eleştirmen gerek. O zaman zaten dediğin gibi başaracaksın bunu. Ve dediğim gibi kazanan bir takım olsak da hakkımızı aramayı bilmeliyiz. Bu takımda o birliği, baskıyı görmüyorum. Yönetim dahil herkes ağırlığını koymalı.

Şuna faul değil diyen en koyu fenerlidir bu kadar net konuşuyorum adam ayak tabanıyla çıkıyor boey e değmese bile tehlikeli hareketten en direkt vuruş olur
Kendine gel istersen saçmalamayı bırakıp. Raporlamıyorum yenilgiden dolayı gergin olduğunu düşünerek. Hakemler konusunda sezon başından beri onlarca mesaj attım burda. Bu maçla ilgili de yazdım, penaltı ve iptal edilen gol gibi.

Bana kalırsa bu gol temiz, mesajımda da yazdığım gibi tehlikeli bir hareket olarak görmüyorum zira rakip tabanı kaldırarak müdahaleye gitmiyor, topa müdahale ettiği anda taban gözüküyor. Biz atsaydık gol bu derdim.

Sizin görüşünüze de saygı duyarım tabi fbli bu yav diye iftiralar atmadığınız sürece.

Geri
Üst Alt