Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke ilk BjK maçı içeride olsaydı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün Serdar Aziz'in maç temposu eksik olmasına rağmen beğendim asamoah da gelirse çok daha performansı iyi olacaktır. Umarım toparlar da 4.5 m euro parasının karşılığını vermeye başlar

Yahu Ardanin magazininden size ne ? Gelsin katkisini versin asistlerini yapsin golleri atsin sonra DM den istedigi kariya yurusun size ne yahu? Magazini magazin yapan Arda degil ki 7-24 onlari izleyip uzerine yorum yapan gerizekalilar.

di marzioya göre juventus aynı tutumda asamoah için ama öyle görünmüyo.spinazzola da geri döndü gibi gibi.zaten cenk ergun asamoahu müjdeledi.

asamoahın olmazsa bence alternatifide iyidir ama piyasada alınabilecek sol bek adamlarıda sınırlı

Ulan keyfe bak Bee. .

Maci stadta izledim , puromu tutturdum.Birami fıstığımi aldım erman hocayı izledim.birsz gsc de yorumları okudum.yavas yavaş game of thrones a gecicem.

Ne tatlı gece bee.

Sırf Fatih Terim'in gelmemesi için bile Arda'yı isterim.

Terim gelirse Selçuk direk kadroda. Artık Tudor'a güvenme zamanı. En azından kurdurduğu şu kadro ve cesaretinden ötürü..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nevzat geçen asamoah için 4,5 milyona düşürmeye calıstıgımızı söylemiş.çok iyiii

Takımın her yerinde uyum sorunu var. Stoper ikilisi,orta saha ikilisi, forveti besleme, organize atak vs bunlar zamanla olacak şeyler

forvet ingiltereden olsunnnnnnnnn.ahmed musa süper olur

DHNk_IbXsAA3QOE

DHNk_ImWsAA2ciO

DHNk_HqXYAEHhgH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt