Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asamoah Juve'de hem sol bekte, 352'nin solunda ve ortasinda oynuyor, Spinazzola geri donse bile kolay kolay birakmazlar, 1-2 orta saha alirlarsa anca o zaman olabilir.
Bugün Serdar Aziz'in maç temposu eksik olmasına rağmen beğendim asamoah da gelirse çok daha performansı iyi olacaktır. Umarım toparlar da 4.5 m euro parasının karşılığını vermeye başlar
Yahu Ardanin magazininden size ne ? Gelsin katkisini versin asistlerini yapsin golleri atsin sonra DM den istedigi kariya yurusun size ne yahu? Magazini magazin yapan Arda degil ki 7-24 onlari izleyip uzerine yorum yapan gerizekalilar.
Maci stadta izledim , puromu tutturdum.Birami fıstığımi aldım erman hocayı izledim.birsz gsc de yorumları okudum.yavas yavaş game of thrones a gecicem.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.