Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener icin ic bisey farketmiyor biraz paraya sikistiginda satis gosteriyor adamlar kimsede dur diyemiyorSeneye boşuna ffp bitiyor diye sevinmeyelim. 250 milyon tl gibi bir bütçemiz olur. Euro da 10 olursa en iyimser tahminle 25 milyon harcama bütçemiz olacak.
İste bu kadar sigsin kufur edecegimi nerden cikardin normal ama sana cevap verme geregi gostermek benim hatamdi muhatap alacagim kisiyi dogru secmeliydim ozur dilerimBaska Turlu konusman isime gelir daha once kufurden ceza yiyen ben olmustum.Senib ceza yemen beni mutlu eder.
https://t.co/kTdAmHZlonbunların hepsine dayanırım. ama her basarısızlıktan sonra bahane dinlemeye dayanamıyorum artık.Korkunç bir sezon görüyorum, Kaleye 35 saniyede giden gol yollarında en ufak alternatifi olmayıp doğaçlama oynayacak bir takım görüyorum. 40 maçta maksimum 43 gol falan atarız Muslera'nın sakatlığı sayesinde bir o kadarda yeriz eldeki kalecimsi isimlerle. Sanırım bir süre futboldan uzak kalacağız.
En son bizim Antrenman'daydı yaSoso‘da Fenerbahce‘de !
Hiç olumlu bir şey yazdığın oldu mu? Ben haftalardır okuyorum göremedim takma kafana bu kadar boşverSezon içinde bolca göreceğimiz ortasaha
donk/lemina
Belhanda-ömer
Neyse Mariano'nun yarı fiyatına daha iyi oyuncu aldık. Tabi Marinin ilk senesi gibi olmaz.