Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

60eac2df49d5bdcc7faa7c9a7f51b0d7.gif

Madem lemina seri gündemde hızlıca çözün kamp yesinler belki yeni bir oyun planı üzerine yogunlasir hoca.Gecen sene ile benzer oynayacaksak işimiz zor.Kanatlara da emre arda ikilisini yazıyor millet oh iyice miyminti al vere doneriz

Korkunç bir sezon görüyorum, Kaleye 35 saniyede giden gol yollarında en ufak alternatifi olmayıp doğaçlama oynayacak bir takım görüyorum. 40 maçta maksimum 43 gol falan atarız Muslera'nın sakatlığı sayesinde bir o kadarda yeriz eldeki kalecimsi isimlerle. Sanırım bir süre futboldan uzak kalacağız.

Vedat Muriç, Lazio ile her konuda anlaşma sağladı. Kulüpler arası görüşmelerin uzamasına Lazio’dan Bastos’un da anlaşma içerisine dahil edilme durumu neden oldu. Para + bonuslar + Bastos Bu arada Bastos, İtalya’da 1 milyon Euro kazanıyor.

Soso‘da Fenerbahce‘de !

Korkunç bir sezon görüyorum, Kaleye 35 saniyede giden gol yollarında en ufak alternatifi olmayıp doğaçlama oynayacak bir takım görüyorum. 40 maçta maksimum 43 gol falan atarız Muslera'nın sakatlığı sayesinde bir o kadarda yeriz eldeki kalecimsi isimlerle. Sanırım bir süre futboldan uzak kalacağız.
bunların hepsine dayanırım. ama her basarısızlıktan sonra bahane dinlemeye dayanamıyorum artık.

Takımın yedek sağ bekinin as sağ bekinden daha fazla para kazandığı takıma GS denir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt